دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

«ویروس جدید چینی» به ایران رسید؟ / پاسخ وزارت بهداشت

«ویروس جدید چینی» به ایران رسید؟ / پاسخ وزارت بهداشت رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره ویروس موسوم به ویروس جدید چینی توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۱۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 07
کد خبر: ۲۶۷۸۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر حسین کرمانپور در مطلبی در شبکه اجتماعی X درباره ویروس جدید چینی نوشت: «چند پرسش و پاسخ در خصوص ویروس موسوم به ویروس جدید چینی!

۱- اسمش چیست؟ HMPV یا ویروس متاپنومو انسانی

۲- آیا ویروس جدیدی است؟ خیر ولی مثل کرونا ممکن است جهش کند و نسخ‌های متفاوتی خلق کند.

۳ - آیا در ایران هم هست؟ ممکن است باشد، اما تابحال در تست‌هایی که انجام شده، دیده نشده! یادمان باشد ابتدای کرونا اصلا کیت آزمایشگاهی وجود نداشت که کرونا شناسایی شود، اما در مورد HMPV کیت داریم و روزانه رصد می‌شود.

۴- آیا امکان اپیدمی شدنش در جهان هست؟ با توجه به آمادگی‌های لازم امکانش کم است، اما منطقی این است که آماده باشیم تا غافلگیر نشویم. (تمام شبکه‌های بهداشت در آمادگی کامل‌اند)

۵- پیشگیری دارد؟ بله. شست‌وشوی مرتب دست، ماسک زدن در مراکز شلوغ، تهویه اماکن پر ازدحام و استراحت در اثر بروز علایم.

۶ - درمان دارد؟ مثل اکثر بیماری‌های ویروسی، هیچ درمان قطعی وجود ندارد. یادمان نرود سرماخوردگی با قرن‌ها حضور در جهان هنوز درمان ندارد.

۷ - آیا اطلاعات دقیقی از وضعیت این بیماری در چین هست؟ تا این لحظه اگر اطلاعات ذی‌قیمتی وجود داشت، سازمان جهانی بهداشت اعلام می‌کرد.

۸ - علائم چیست؟ اولین بار در سال ۲۰۰۱ در هلند شناسایی شد. علائم این ویروس شامل تب، سرفه، خرخر، تنگی نفس و در موارد شدیدتر، پنومونی است.»

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار