رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

توصیه استاندار تهران به اتباع غیرمجاز/ با خود اظهاری به‌صورت انفرادی و خانوادگی به کشورتان بازگردید

توصیه استاندار تهران به اتباع غیرمجاز/ با خود اظهاری به‌صورت انفرادی و خانوادگی به کشورتان بازگردید استاندار تهران با اشاره به تلاش برای تسریع بخشی در بازگشت اتباع غیر مجاز گفت: توصیه می‌شود غیرمجاز‌ها با خود اظهاری به صورت انفرادی و خانوادگی به کشورشان بازگردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۷ - ۱۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 07
کد خبر: ۲۶۷۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمد صادق معتمدیان در خصوص ساماندهی اتباع در این استان اظهار کرد: یکی از برنامه‌های استانداری تهران در خصوص مهاجران، موضوع بازگشت اتباع خارجی است که به هر دلیلی در ماه‌های اخیر به صورت غیرقانونی وارد استان شده و در استان تهران اقامت و سکونت دارند.

استاندار تهران با بیان اینکه این اتباع به دو دسته تقسیم می‌شوند، گفت: دسته اول کسانی هستند که می‌بایست مسیر قانونی را انتخاب و از طریق مرکز بازگشت خاوران که مربوط به اداره کل اتباع استانداری تهران است به صورت خود اظهاری و خود معرفی مراجعه و مقدمات بازگشت آنان به صورت انفرادی و مجردی و یا خانوادگی فراهم شود.

معتمدیان با اشاره به اینکه زیرساخت‌های مناسبی برای مرکز خاوران تأمین شده است، افزود: از طریق این مرکز امکان بازگشت این عزیزان توسط مبادی رسمی مرز جمهوری اسلامی با کشور افغانستان فراهم خواهد شد.

وی از تلاش برای تسریع بخشی و فراهم آوری امکانات لازم برای بازگشت بدون مشکل اتباع غیر مجاز به کشور خود خبر داد و عنوان کرد: در این راستا تسهیلات لازم فراهم شده است.

مقام عالی دولت در استان تهران، دسته دوم را کسانی دانست که به هر دلیلی از خود اظهاری تبعیت نمی‌کنند و غیر قانونی در شهر‌های استان تهران اقامت و سکونت دارند و بیان کرد: هشدار ما به این افراد این است که به قانون توجه جدی داشته باشند و خود را به مرکز معرفی کنند تا مقدمات بازگشت شأن به صورت قانونی فراهم شود، در غیر این صورت نیرو‌های ضابط، عزیزان فراجا و سایر کسانی که در دستگاه‌ها دارای مسئولیت هستند نسبت به دستگیری غیرمجاز‌ها اقدام و از طریق قانونی مسیر بازگشت به کشورشان فراهم خواهد شد.

براساس گزارش استانداری، معتمدیان اضافه کرد: توصیه ما به همه کسانی که به صورت قانونی در استان اقامت دارند این است که به مراکز مراجعه کنند تا با حفظ کرامت انسانی پذیرش انجام و مقدمات بازگشت از طریق مبادی رسمی فراهم می‌شود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار