آخرین وضعیت قیمت خودرو در بازار/ سمند، پژو، ری‌را، کوییک و تارا چند شد؟ زمانبندی کالابرگ تیر ۱۴۰۵ اعلام شد؛ اعتبار کالابرگ تیر تا چه تاریخی قابل استفاده است؟ عقب‌نشینی قیمت طلا از سقف ۲ هفته‌ای / پیش‌بینی مهم: رشد قیمت طلا محدود خواهد بود عرضه رایگان CNG در ۱۱ جایگاه قم برای مراسم تشییع رهبر شهید آخرین وضعیت اختلال در خدمات بانکی/ سامانه‌های سحاب، پل و پایا فعال هستند؟ خبر جدید درباره پرواز‌های فرودگاه مهرآباد نتایج نهایی وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری + جزییات نوبت‌بندی و زمان پرداخت آخرین قیمت سکه، طلا امروز دوشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۵ + جدول / طلا دوباره خیز برداشت؟ / سکه طرح قدیم و جدید چند؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۵ طلا دوباره ریزشی شد/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۱۵ تیرماه ۱۴۰۵ ممنوعیت پیش فروش خودرو‌های وارداتی مناطق آزاد + جزئیات بروزترین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۵ + جدول کالابرگ تیر ۱۴۰۵ در راه است؛ زمان شارژ کالابرگ برای کدام کد ملی‌ها اعلام شد؟ برنامه پرواز‌های فوق‌العاده برای سفر به نجف و مشهد اعلام شد کالابرگ دهک‌های مشمول از فردا شارژ می‌شود/ مهلت استفاده از اعتبار خرداد تا پایان تیر ماه آخرین قیمت خودرو امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵ / قیمت خودرو صعودی شد

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۰/۲۱؛ بارش باران و برف در ۶ استان از فردا

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۰/۲۱؛ بارش باران و برف در ۶ استان از فردا کارشناس هواشناسی گفت: شنبه از اواخر وقت با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در استان های ایلام، کرمانشاه و کردستان، لرستان، برخی مناطق آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی افزایش ابر و بارش باران و برف آغاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۲۱ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 10
کد خبر: ۲۶۸۰۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، کبری رفیعی با اشاره پیش‌بینی وضعیت آب و هوای روز جمعه بیستم دی ماه اظهار کرد: جمعه تا اواخر وقت شنبه در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار برقرار است از این جهت کاهش کیفیت و تداوم آلودگی هوا را انتظار داریم.

 

وی افزود: شنبه از اواخر وقت با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در استان های ایلام، کرمانشاه و کردستان، لرستان، برخی مناطق آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی افزایش ابر و بارش باران و برف آغاز می‌شود.

 

کارشناس سازمان هواشناسی کشور گفت: یکشنبه فعالیت این سامانه در غرب کشور تشدید شده و علاوه بر مناطق ذکر شده در ارتفاعات البرز غربی و مرکزی در استان‌های واقع در جنوب غرب فارس و بوشهر و نیمه غربی خلیج فارس، غرب اصفهان استان‌های مرکزی همدان ، زنجان و قزوین بارش باران و برف و وزش باد و در مناطق جنوبی رگبار و رعد و برق روی می دهد.

 

رفیعی افزود: دوشنبه این سامانه در نیمه جنوبی کشور فعال خواهد بود. علاوه بر آن در ارتفاعات البرز غربی و مرکزی نیز بارش رخ می دهد و برای سه شنبه در مناطقی از شمال غرب و غرب سواحل خزر همچنین در جنوب شرق کشور بارش پیش بینی می شود.

 

وی یادآور شد: طی روزهای جمعه و شنبه در غرب جنوب غرب و دامنه های جنوبی البرز و از جمعه تا یکشنبه در نیمه شرقی کشور روند افزایش نسبی دما برقرار و جمعه خلیج فارس مواج است.

 

این کارشناس سازمان هواشناسی کشور گفت: کمینه دمای امروز پایتخت به 4 درجه سانتی گراد رسید و بیشینه دما به 14 درجه سانتی‌گراد بالای صفر می رسد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار