کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

زنوزی توهین نکند؛پرسپولیس N برابر تراکتور هوادار دارد

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: زنوزی فرد قابل احترامی است اما باید بپذ یرد که پرسپولیس N برابر تراکتور هوادار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 03
کد خبر: ۲۶۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، سپهر حیدری، درخصوص اظهارات شب گذشته محمدرضا زنوزی مالک باشگاه تراکتور که گفته بود پرسپولیس بیشتر از سایر تیم‌ها مورد لطف داوران قرار گرفت گفت: چه کسی می‌گوید که پرسپولیس مورد لطف داوران قرار گرفت است؟ اتفاقا پرسپولیس بیشترین ضرر را از داوری دیده و در صدر تیم‌هایی است که از داوری ضرر کرد‌ه‌اند. تا به حال آقای کالدرون در این خصوص دم نزده است اما یکبار که صحبت کرد و خواستار این شد که نتایج در زمین رقم بخورد همه علیه او موضع گرفتند. من برای آقای زنوزی و تیم تراکتور احترام قائلم اما او بهتر است درخصوص تیم خود صحبت کند و حق توهین به پرسپولیس و اظهارنظر درمورد پرطرفدارترین تیم ایران و آسیا را ندارد.

 

وی در خصوص اینکه زنوزی مدعی شده تراکتور پرهوادارترین تیم آسیا است افزود: ببینید تراکتور تیم قابل احترامی است و هواداران پرشوری هم در بین آذری‌زبانان دارد اما قطعا پرسپولیس و بعد از آن استقلال پرطرفدارترین تیم‌های ایران و آسیا هستند. در اینکه در شهرهای آذری‌زبان تیم تراکتور هوادار دارد شکی نیست اما تماشاگران و هواداران پرسپولیس اصلا قابل مقایسه با هواداران تراکتور نیستند. نمی‌دانم برای حرفم چه عددی را مثال بزنم اما مطمئنا پرسپولیس N برابر نسبت به تراکتور هواداران بیشتری دارد که اصلا قابل مقایسه نیستند. تراکتور و هوادارانش قابل احترام هستند اما از نظر تعداد هوادار ابتدا پرسپولیس و بعد استقلال می‌توانند مدعی پرهوادار بودن باشند.

 

حیدری در پاسخ به این سوال که چرا هجمه‌های زیادی از سوی برخی از تیم‌ها نسبت به پرسپولیس بوجود می‌آ‌ید افزود: فکر می‌کنم آقای زنوزی و کسانی که درباره پرسپولیس حرف می‌زنند خیلی بهتر است که تمرکز خود را روی تیم خود بگذارند تا در این صورت دچار مشکل نشوند. باید قبول کرد که پرسپولیس پرهوادارترین تیم ایران و اسیا است و بهتر است که کسانی که درخصوص پرسپولیس حرف می‌زنند ابتدا به وضعیت تیم خود برسند و نگران نتایج تیم خودشان باشند. آقای زنوزی هم روی تیم خودش تمرکز کند تا دلایل شکست تمرین تیمش مقابل استقلال را پیدا کند و بهتر است که درباره پرسپولیس حرف نزد.

 

کاپیتان اسبق سرخپوشان درمورد بازی فردای این تیم مقابل فولاد خوزستان تصریح کرد: تیم فولاد امسال با جواد نکونام عملکرد خیلی خوبی دارد و بخصوص اینکه سعید آذری هم به فولاد رفته و ترکیب این دو نفر باعث شده تا آنها نسبت به گذشته تیم خیلی بهتری باشند. بازی در ورزشگاه مدرن اهواز و در حضور هواداران فولاد کار را برای پرسپولیس سخت می‌کند اما به نظر من سرخپوشان اگر 70 درصد توانایی‌های خودش را نشان دهند می‌‌توانند هر تیمی را شکست دهند اما متاسفانه امسال پرسپولیس حتی 50 درصد همیشگی خودش را هم نشان نداده است.

 

وی تاکید کرد: در بازی با شهر خودرو شاهد بودیم که پرسپولیس یکی از بهترین بازی‌هایش را انجام داد اما بعد از آن دیگر عملکرد خوبی از آنها ندیدیم.امیدوارم که کالدرون در تفکراتش تغییراتی انجام دهد و کمیته فنی با حضور بزرگان باشگاه تشکیل شود و حتی آقای انصاری‌فرد که خودش از بزرگان بوده به کالدرون مشورت بدهد تا نظم بیشتری را در تیم شاهد باشیم. این بازیکنان و این هواداران تغییر نکردند و پرسپولیس می‌تواند باز هم به موفقیت برسد و مطمئن هستم که تیم می‌تواند به روزهای خوب خودش برگردد اما باید آقای کالدرون در تفکراتش تغییراتی بدهد.

 

وی تصریح کرد: بازی کردن بازیکنان در پست‌های غیرتخصصی باعث شده تا آنها عصبی شوند و این موضوع کارایی آنها را پایین‌ می‌آورد. بازیکنی مثل شجاع خلیل‌زاده یا بازیکنان دیگر در پست غیرتخصصی خود بازی می‌کنند و این موضوع آنها را عصبی می‌کند. به نظر شما آیا سرمربی رئال بازیکنی مثل راموس را از ترکیب بیرون می‌گذارد؟ مطمئنا نه. تفکرات کالدرون قابل احترام است ما بازیکنانی مثل سیدجلال حسینی و شجاع خلیل‌زاده نباید از ترکیب پرسپولیس بیرون باشند.

 

حیدری اضافه کرد: درست است که کالدرون ، کنعانی‌زادگان را به سیدجلال حسینی ترجیح می‌دهد اما نباید از بازیکنان در پست‌های غیرتخصصی استفاده کرد. در بازی با ماشین‌سازی دیدیم که شجاع خلیل‌زاده در پست دفاع راست به میدان رفت تا این مساله باعث شد تا او کارایی همیشگی خودش را نداشته باشد و پرسپولیس در جناح راست ضعیف بود. کالدرون باید تغییرات تیمش را کمتر کند و طبیعتا باید بعد از 9 هفته به ترکیب اصلی تیمش رسیده باشد. امیدوارم که او به ثبات تاکتیکی برسد و مطمئن هستم که پرسپولیس می‌تواند اختلاف امتیازی را از بین ببرد.

منبع: فارس

ارسال نظر