قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

فوت ۶ هزار نفر در سال در تهران بر اثر آلودگی هوا

عضو شورای اسلامی شهر تهران در اولین نشست تخصصی مشترک اعضای شورای شهر تهران با استاندار و فرمانداران شهر تهران، با اشاره به وضعیت خطرناک آلودگی هوا، خواستار اجرای کامل قانون هوای پاک شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۷ - ۲۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 14
کد خبر: ۲۶۸۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو هئیت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در نشست مشترک اعضای شورای شهر با استاندار و فرمانداران تهران، با بیان مشکلات و معضلات شهر تهران، اظهار داشت: آلوگی هوا و ترافیک، از مهمترین مشکلات شهر تهران هستند. بر اساس آمار‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، سالانه ۶ هزار نفر بر اثر آلودگی هوا جان خود را در تهران از دست می‌دهند؛ لذا ضرورت دارد قانون هوای پاک، به صورت کامل عمل شود.

وی ادامه داد: فرونشست، یکی از معضلات اساسی شهر تهران است و باید به صورت ویژه مدنظر قرار گیرد. امروزه از ۷۰ درصد از آب‌های ذخیره و زیرزمینی در شهر تهران استفاده می‌کنیم که این مسئله، مهم و اساسی است.

رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران افزود: امنیت آب و مواد غذایی و نان، موضوعی است که علی رغم اهمیت فراوانی که دارد؛ توجه کمتری به آن شده است. متأسفانه امروز شاهد هستیم که در آبیاری زمین‌های کشاورزی برخی از مناطق شهر تهران، از آب فاضلاب استفاده می‌شود. اگر این موضوع مدیریت نشود؛ می‌تواند مشکلاتی به همراه داشته باشد.

نجفی در پایان به موضوع حریم شهر تهران اشاره کرد و گفت: شورایعالی معماری و شهرسازی مصوبه‌ای در خصوص محدوده شهر تهران داشته است که هنوز اجرایی نشده و اگر این مصوبه سال ۱۳۹۵ اجرایی نشود؛ مشکلات زیادی برای شهر تهران به وجود خواهد آورد. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار