دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

تداوم بارش باران و برف و کاهش دما در برخی استان‌ها

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران و برف و وزش باد و کاهش نسبی دما در برخی استان‌های کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۲۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 14
کد خبر: ۲۶۸۳۸۰
تداوم بارش باران و برف و کاهش دما در برخی استان‌ها

به گزارش راهبرد معاصر، ضیاییان اظهار کرد: سه شنبه در برخی نقاط واقع در نوار شرقی کشور افزایش ابر، وزش باد و رگبار پراکنده رخ می‌دهد در نیمه غربی کشور جوی آرام و پایدار مستقر می‌شود و در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت تبریز، کرج، تهران، اراک و اصفهان افزایش غلظت آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود و همچنین بعدازظهر در غرب سواحل دریای خزر ابرناکی و رگبار پراکنده انتظار می‌رود.

وی افزود: با گذر امواج ترازمیانی جو از نوار شمالی کشور چهارشنبه در کل سواحل شمالی و شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل افزایش ابر، وزش باد و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان گفت: پنجشنبه در برخی مناطق واقع در شمال غرب، سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی ابرناکی و بارش باران در مناطق مرتفع و سردسیر برف پیش‌بینی می‌شود و در استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی نیز افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: جمعه علاوه بر مناطق ذکر شده واقع در نوار شمالی کشور، در دامنه‌های جنوبی البرز نیز بارش باران و برف و وزش باد و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود و با گذر سامانه بارشی از مرکز کشور و مناطق واقع در دامنه‌های شرقی زاگرس، در استان‌های همدان، مرکزی، قم، لرستان، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال و شرق خوزستان، شمال فارس، اصفهان، یزد، منطقه خراسان و برخی نقاط کرمان و سیستان و بلوچستان بارش باران و برف و وزش باد گاهی رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان با بیان اینکه شنبه در نوار شرقی کشور ابرناکی، بارش باران و برف و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما رخ می‌دهد، گفت: همچنین در شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و غرب سواحل دریای خزر ابرناکی و بارش برف و باران پیش‌بینی می‌شود.

وی همچنین گفت: امروز خلیج فارس و پنجشنبه و جمعه دریای خزر مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده، اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲۶دی‌ماه) قسمتی ابری تا نیمه ابری همراه با غبار محلی با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه (۲۷ دی‌ماه) کمی ابری تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی به تدریج افزایش ابر و وزش باد گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا (۲۶دی‌ماه) و پس فردا چهارشنبه (۲۷دی‌ماه) بندرعباس با دمای ۲۶ و ۲۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۹- و ۶- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار