وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

بارش‌ها از چه زمانی دوباره آغاز می‌شود؟

بارش‌ها از چه زمانی دوباره آغاز می‌شود؟ رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از کاهش نسبی دما در نوار شمالی کشور از اواسط هفته پیش رو خبر داد و گفت: از اواخر سه‌شنبه و چهارشنبه در برخی نقاط شمال غرب کشور بارش رخ خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 02
کد خبر: ۱۲۷۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر صادق ضیاییان، با بیان اینکه بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری تا روز سه‌شنبه (شانزدهم فروردین ماه) جوی آرام در غالب مناطق کشور خواهیم داشت اظهار کرد: همچنین تا روز دوشنبه (پانزدهم فروردین ماه) روند افزایش دما در نوار شمالی کشور و وزش باد نسبتا شدید جنوبی در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل پیش بینی می‌شود.

وی افزود: روز سه‌شنبه نیز کاهش نسبی دما در نوار شمالی کشور پیش‌بینی می‌شود. در این روز دریای خزر هم مواج است.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، از اواخر سه‌شنبه و چهارشنبه در برخی نقاط شمال غرب کشور بارش رخ خواهد داد.

ضیاییان وضعیت آب‌وهوایی پایتخت را طی سه روز آینده نیز پیش‌بینی و عنوان کرد: امروز، شنبه (سیزدهم فروردین ماه)، آسمان تهران قسمتی ابری و گاهی با وزش باد همراه است و دمای آن در کمترین و بیشترین حالت خود به ۱۳ و ۲۶ درجه سانتیگراد می‌رسد. همچنین در روز یک‌شنبه(چهاردهم فروردین ماه)‌ آسمان تهران کمی ابری تا نیمه ابری و همراه با وزش باد پیش بینی می شود و دمای هوا بین ۱۵ تا ۲۸ درجه سانتیگراد متغیر است.

وی ادامه داد: پس فردا، دوشنبه (پانزدهم فروردین ماه)‌نیز آسمان همانند دو روز گذشته کمی ابری تا نیمه ابری همراه با وزش باد پیش بینی می شود و دمای هوا با کمی افزایش بین ۱۶ تا ۲۹ درجه سانتیگراد خواهد بود.

کلمات کلیدی: صادق ضیاییان
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار