پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم پزشکیان: برای پاپ فرانسیس که در بیمارستان تحت معالجه قرار دارد آرزوی سلامتی دارم قالیباف با الهام علی‌اف دیدار و گفت‌و‌گو کرد پزشکیان به زیاد النخاله: کنار فلسطین هستیم سرلشکر باقری: آسیب اندک وارد شده به دفاع هوایی به طور کامل ترمیم شده است ادامه بررسی پیوستن ایران به پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت

رئیس‌جمهور وارد مسکو شد

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور جمعه ۲۸ دی‌ماه ۱۴۰۳ بنا به دعوت رسمی همتای خود و با هدف گسترش روابط دوجانبه و نیز امضای معاهده مشترک جامع راهبردی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه وارد مسکو شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۲۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 17
کد خبر: ۲۶۸۶۰۷
رئیس‌جمهور وارد مسکو شد

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور جمعه ۲۸ دی‌ماه ۱۴۰۳ بنا به دعوت رسمی همتای خود و با هدف گسترش روابط دوجانبه و نیز امضای معاهده مشترک جامع راهبردی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه وارد مسکو شد.

رئیس‌جمهور در بدو ورود به فرودگاه بین‌المللی ونووکوا مسکو مورد استقبال سرگئی سیویلیف وزیر انرژی روسیه و رئیس طرف روسی کمیسیون همکاری مشترک دو کشور، آندری رودنکو معاون وزیر امور خارجه روسیه، کاظم جلالی و آلکسی ددوف سفرای دو کشور و برخی دیگر از مقامات روس قرار گرفت.

پزشکیان که از چهارشنبه ۲۶ دی‌ماه به دعوت رسمی میهمان رسمی جمهوری تاجیکستان بود، صبح جمعه از شهر دوشنبه راهی مسکو شد تا بدین ترتیب، بخش دوم سفر هیأت بلندپایه ایران آغاز شود.

قرار است رئیس‌جمهور پس از نثار گل به بنای یادبود سرباز گمنام روسیه، ملاقات‌های جداگانه‌ای با رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر این کشور داشته باشد.

در پایان مذاکرات هیأت‌های بلندپایه ایران و روسیه به ریاست پزشکیان و پوتین، معاهده مشترک جامع راهبردی همکاری‌های تهران و مسکو به امضای رؤسای جمهور دو کشور خواهد رسید.

پیش‌تر اعلام شد که این سند شامل یک مقدمه و ۴۷ ماده است و همه حوزه‌های مناسبات دوجانبه را در بر می‌گیرد.

رئیس‌جمهور در ادامه برنامه‌های سفر یکروزه خود در جمع تجار و صنعتگران روسی نیز حضور خواهد یافت و با آنان گفت‌و‌گو خواهد کرد.

پزشکیان همچنین در مصاحبه‌ای پاسخگوی پرسش‌های شبکه ملی تلویزیون روسیه خواهد بود.

وزیران امورخارجه، اموراقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی، نفت، جهاد کشاورزی، رئیس سازمان انرژی اتمی، رئیس کل بانک مرکزی، معاون امور بین‌الملل وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و برخی دیگر از دولتمردان و همچنین مهدی طغیانی عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه، رئیس‌جمهور را در این سفر همراهی می‌کنند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار