تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز با انواع و اقسام مشکلات مواجه هستیم و ناترازی‌هایی زیادی در آب، برق، گاز داریم، گفت: جز نگاه بسیجی برای حل مشکلات، هیچ راهی برای ساختن مملکت و از بین بردن بی‌عدالتی وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
کد خبر: ۲۶۳۷۶۲
پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در گردهمایی سراسری مسئولین بسیج دانشجویی و طلاب بسیجی که صبح امروز در حرم امام خمینی (ره) برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: اوایل انقلاب ما دانشجو بودیم و آنچه به خاطرم می‌آید از آن دوران، تمام فکر و ذکر ما این بود که کشوری را باید بسازیم که توام با عزت، سربلندی، عدالت و به دور از تبعیض باشد و الگویی برای کشور‌های منطقه باشیم و به دیگران بگوییم که اعتقاد و مسیر ما بهترین راه است. 


وی افزود: در ابتدای انقلاب که جنگ به ایران تحمیل شد، ما با پول تو جیبی خودمان به مناطق محروم و صعب‌العبور می‌رفتیم و هر کاری از دست‌مان بر می‌آمد برای رفع محرومیت از این مناطق انجام می‌دادیم و فکرمان این بود که بی‌هیچ ادعایی باید مملکت را بسازیم.

رئیس‌جمهور گفت: در دانشگاه بر مبنای آنچه که نیازمان بود، باورمان این بود که باید تخصصی داشته باشیم که بتوانیم نیازمندی‌های جامعه را مرتفع کنیم. آن زمان سپاه و سایر بخش‌ها هنوز ساختار پزشکی و درمانی سازمان‌یافته‌ای نداشتند و دانشگاه‌ها بودند که نیاز بهداشت و درمان را پشتیبانی می‌کردند و لشکر عاشورا هیچ عملیاتی را نکرد مگر اینکه در آن عملیات‌ها دانشجو‌ها پشتیبان بهداشت و درمان مجروحان جنگی بودند.

پزشکیان با بیان اینکه نگاه دانشگاه و دانشجو در دوران جنگ تحمیلی مستقل از اینکه چپ‌اند یا راست‌اند این بود که از مملکت دفاع کنند، خاطرنشان کرد: جبهه را دانشجویان اداره کردند و تا آن زمان که نیرو‌های مسلح به سازمان‌دهی قابل قبولی برسند، این دانشگاه و دانشجویان بودند که پشتیبان جنگ بودند. بعد از جنگ همان بچه‌هایی که جبهه رفته بودند، نهایت تلاش خود را به کار بستند تا در مسیر آبادانی و پیشرفت کشور حرکت کنند. من تصور می‌کنم که الان در دولت هم باید همان راه بسیج در دوران دفاع مقدس را پیش بگیریم.

وی تاکید کرد: امروز به جز نگاه بسیجی برای حل مشکلات، هیچ راهی برای ساختن مملکت و از بین بردن بی‌عدالتی و خدمت وجود ندارد. ما به شرطی که در عمل خودمان را نشان دهیم، بهترین هستیم.

رئیس‌جمهور گفت: ما امروز با انواع و اقسام مشکلات مواجه هستیم و ناترازی‌هایی زیادی در آب، برق، گاز و محیط زیست داریم و باید بتوانیم این ناترازی‌ها را حل کنیم و پاسخگویی مردم باشیم که با روند دولتی و اداری امکان پذیر نیست. ما برای حل مشکل مردم جز با نگاهی که در ابتدای انقلاب همه دست به دست هم دادند و به میدان آمدند، راهی دیگری نداریم./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر