دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است
رضا میرابیان، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

آتش بس غزه و احتمال فروپاشی کابینه نتانیاهو

رضا میرابیان، کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دادگاه این رژیم یا به وسیله رقبای سیاسی قربانی می‌شود، گفت: تحولات به سمت پایان حیات سیاسی نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیش می‌رود و نباید انتظار داشت وی بار دیگر در قامت نخست وزیر این رژیم ظاهر شود.
رضا میرابیان؛ کارشناس مسائل غرب آسیا
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 20
کد خبر: ۲۶۸۶۹۸

آتش بس غزه و احتمال فروپاشی کابینه نتانیاهو

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ تحلیلگران سیاسی تل آویو معتقدند، آتش‌بس یکی دیگر از سیاست‌های شکست خورده بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی است و به دلیل سیاست‌های وی این رژیم سنگین‌ترین تاوان تاریخ یهودیت را پرداخت می‌کند.

 

به باور ناظران صهیونیست، توافق آتش بس غزه برای کابینه نتانیاهو بسیار بد و معامله ای احمقانه‌ای است. آنها معتقدند، این طرح امنیت رژیم صهیونیستی را به خطر می‌اندازد و قدرت بازدارندگی این رژیم را کاملاً از بین می‌برد. درواقع مهر تأییدی بر پیروزی حماس در صحنه سیاسی است که یاد مقاومت فلسطینیان را زنده نگه خواهد داشت.

بخشی از تغییراتی که در توافق جدید بیان شده، ناظر بر این است رژیم صهیونیستی نباید در غزه حضور داشته باشد، تمام اقدامات مسلحانه باید قطع و بازسازی غزه انجام شود

 

رضا میرابیان، کارشناس مسائل غرب آسیا درباره سرانجام سیاست های نتانیاهو که به کنار رفتن مفتضحانه اش از قدرت منجر می شود، به «راهبرد معاصر» گفت: توافق کنونی میان حماس و رژیم صهیونیستی همان توافقی است که پیش تر به وسیله جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا پیشنهاد شده بود و با اندک تغییراتی، بار دیگر مطرح شده است.

 

 

وی افزود: بخشی از تغییراتی که در توافق جدید بیان شده، ناظر بر این است که رژیم صهیونیستی نباید در غزه حضور داشته باشد، ضمن اینکه تمام اقدامات مسلحانه باید قطع و بازسازی غزه انجام شود.

 

کارشناس مسائل غرب آسیا عنوان کرد: بازسازی غزه، ورود کامیون های حامل مواد غذایی و خروج رژیم صهیونیستی از غزه نکات بسیار برجسته‌ای است که روی آن توافق شد. دستیابی به هر مرحله از توافقات یادشده میان دو طرف منوط به اجرای مرحله قبلی است.

 

میرابیان گفت: امضای توافقنامه آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی به معنای شکست این رژیم در هدف گذاری های یک سال گذشته خود در جنگ غزه است، زیرا نتانیاهو در تحقق دو شعار اصلی خود یعنی نابودی حماس و پس گرفتن غزه ناکام ماند.

 

وی تصریح کرد: محافل رسانه ای رژیم صهیونیستی معتقدند، توافق امضا شده شکست مفتضحانه‌ای برای کابینه صهیونیستی است. تهدیدات وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی مبنی بر خروج از ائتلاف نتانیاهو نشان دهنده عمق ناکامی صهیونیست ها و شخص نتانیاهو در هدفگذاری های متوهمانه اش است.

 

کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: کارشناسان و محافل رسانه ای رژیم به شکست نتانیاهو معترف هستند و پرواضح است وضعیت «بی بی» بسیار متفاوت از قبل آتش بس است؛ زیرا اینک جز شخصیت سیاستمداری ضعیف و آسیب پذیر چیزی در چنته ندارد.

 

میرابیان افزود: تضعیف نتانیاهو و آسیب پذیری اش به از هم پراکنده شدن کابینه ائتلافی منجر می شود و درنهایت باید منتظر سقوط کابینه بود. تردیدی وجود ندارد، عملیات «طوفان الاقصی» برای رژیم صهیونیستی بسیار سنگین تمام شد. این عملیات در داخل رژیم صهیونیستی نیاز به قربانی بزرگ دارد؛ زیرا نتوانستند مانع وقوع «طوفان الاقصی» و پیامدهای زیانبارش شوند، بنابراین شخصی باید قربانی شود که آن شخص خود نتانیاهوست.

 

وی عنوان کرد: نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی یا به وسیله رقبای سیاسی اش قربانی می شود. این روند جز پایان بخشیدن به حیات سیاسی نتانیاهو دستاوردی ندارد و به اتفاق دیگری منتهی نمی شود؛ یعنی نباید انتظار داشت نتانیاهو بار دیگر در قامت نخست وزیر رژیم صهیونیستی ظاهر شود.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار