محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

سرانجام پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی

رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی به پرداخت ۳۲ هزار میلیارد تومان از دیون به تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: با وجود این پرداخت‌ها، معوقات بازنشستگان همچنان به قوت خود باقی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 21
کد خبر: ۲۶۸۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر. محمد اسدی، رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی از چالش‌های اجرایی تأمین اجتماعی و معوقات مربوط به بازنشستگان در نشست اخیر خود با محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی خبر داد و تأکید کرد: مشکلات در مسیر اجرایی شدن قوانین و تخصیص منابع همچنان ادامه دارد.

 

وی همچنین به مشکلات بدهی‌ها و عدم پرداخت مطالبات به بازنشستگان اشاره کرد و بیان کرد: اگرچه مصوبات در مجلس و دولت تصویب می‌شود، اما در عمل بسیاری از این تصمیمات به تأخیر می‌افتد و گاهی با بایکوت مواجه می‌شود.

 

وی افزود: از ۱۳۰ هزار میلیارد تومان تخصیص یافته برای تأمین اجتماعی، هنوز بخشی از مطالبات بازنشستگان پرداخت نشده است.

 

همچنین وی به پرداخت ۳۲ هزار میلیارد تومان از دیون به تأمین اجتماعی در سال گذشته اشاره کرد و اظهار کرد: با وجود این پرداخت‌ها، معوقات بازنشستگان همچنان به قوت خود باقی است.

 

وی به بدهی ۹ هزار میلیارد تومانی به بیمه تکمیلی و بیمه عمر اشاره کرد و گفت: این معوقات باعث شده که بازنشستگان از خدمات بیمه تکمیلی محروم شوند و برخی از پرداخت‌ها، حتی در خصوص فوتی‌ها، به تعویق افتاده است. این وضعیت برای بازنشستگان و خانواده‌های آنها غیرقابل قبول است.

 

رئیس کانون عالی بازنشستگان همچنین اعلام کرد: پیگیری‌هایی برای حل این مشکلات در سطح مجلس و دولت ادامه دارد.

 

وی به پیگیری‌ها برای برگزاری جلسه‌ای با حضور مسئولین وزارت کار، سازمان تأمین اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه اشاره کرد و افزود: در صورت نیاز، جلسه‌ای با حضور رئیس مجلس نیز برگزار خواهد شد.

 

اسدی در پایان تأکید کرد: برای جلوگیری از استمرار مشکلات و معوقات، باید اقدامات سریع و مؤثری صورت گیرد تا مطالبات بازنشستگان در کوتاه‌ترین زمان ممکن پرداخت شود./ مهر

ارسال نظر