توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟ رئیس قوه قضاییه: ان‌شاءالله خواب‌هایی که برای ایران دیده‌اند تعبیر نخواهد شد اعلام جرم علیه مدیر اسبق مرکز بررسی‌های استراتژیک امروز و فردا این استان‌ها بارانی می‌شوند معاون سازمان محیط زیست: هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کلاهبرداری با دلار‌های تقلبی در ری؛ متهم دستگیر شد افزایش آمار بارداری اول در ایران بعد از ۴۰ سالگی
وزیر علوم:

نظر وزارت علوم، تاثیر مثبت معدل پایه دوازدهم در کنکور بود

وزیر علوم به بیان نظر وزارت علوم در باره تاثیر قطعی معدل در کنکور اشاره کرد و گفت: نظر کارشناسی وزارت علوم و شخص من، تاثیر مثبت معدل دوره دوازدهم در کنکور بود؛ اما یک رای بیشتر در شورای عالی انقلاب فرهنگی ندارم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 22
کد خبر: ۲۶۹۰۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر حسین سیمایی صراف با انتشار پیام ویدئویی در صفحه شخصی اجتماعی خود نسبت به تصمیم روز گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص تاثیر قطعی معدل در کنکور واکنش نشان داد و گفت: عدالت آموزشی دغدغه همه روزه من است، همچنین دغدغه‌ها و نگرانی‌های دانش آموزان را نگرانی و دغدغه خودم می‌دانم.

 

وی در ادامه تصریح کرد: روز گذشته در خصوص تاثیر قطعی یا مثبت معدل در کنکور در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی اختلاف نظر وجود داشت؛ اما من بنا بر اصل شفافیت و قاعده عدالت که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، در برابر انبوه جامعه باید پاسخ بدهم. آن هم این است که نظر کارشناسی و شخصی من و وزارت علوم تاثیر مثبت معدل سال دوازدهم در کنکور است.

 

وزیر علوم تاکید کرد: همانطور که می دانید من یک رای بیشتر در شورای عالی انقلاب فرهنگی ندارم. برای همه روزگار بهتری را آرزو می کنم.

 

جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی عصر روز گذشته با حضور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد. اعضای شورا تصویب کردند؛ معدل دوره یازدهم و دوازدهم دانش آموزان در نتیجه نهایی کنکور تاثیر قطعی خواهد داشت.

 

در این جلسه اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی تاثیر معدل دوره دهم در کنکور را حذف کردند./ مهر

ارسال نظر