رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

احتمال توافق وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر کاهش تحریم‌های سوریه

احتمال توافق وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر کاهش تحریم‌های سوریه اتحادیه اروپا امیدوار است در نشست وزیران خارجه کشور‌های عضو، توافقی سیاسی درخصوص کاهش تحریم‌های سوریه حاصل شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 22
کد خبر: ۲۶۹۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رویترز روز چهارشنبه نوشت که اتحادیه اروپا نسبت به کاهش تحریم‌های سوریه امیدوار است.

این خبرگزاری اعلام کرد که اتحادیه اروپا امیدوار است در نشست وزیران خارجه که روز دوشنبه برگزار می‌شود، توافقی سیاسی درخصوص کاهش تحریم‌های سوریه حاصل شود.

پیش از این «کایا کالاس»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حاشیه نشست ریاض پیرامون سوریه خبر داده بود که وزیران امور خارجه اروپا برای بحث درباره لغو تحریم‌های سوریه دیدار خواهند کرد.

نشست وزیران خارجه اتحادیه اروپا قرار است ۲۷ ژانویه در بروکسل پایتخت بلژیک برگزار شود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار