جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

پزشکیان: هیچکس بر دیگری برتر نیست و برتری به تقواست

مسعود پزشکیان گفت: هیچکس بر دیگری برتر نیست و برتری به تقواست. یک برادری آمد و گفت ما می‌خواهیم دنیا را اصلاح کنیم، اول بگذارید خودمان را اصلاح کنیم بعد دنیا را اصلاح کنیم. باید از خودمان شروع کنیم. مشکل استان خوزستان را شما جمع حاضر می‌توانید حل کنید و خرابی را هم شما می‌توانید ایجاد کنید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 22
کد خبر: ۲۶۹۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان امروز در جمع فعالان سیاسی و فرهنگی استان خوزستان با بیان اینکه من آماده‌ام شما هرچقدر می‌خواهید حرف بزنید و به آن گوش کنم، تصریح کرد: وقتی شما سیاسیون و فرهنگیان یک استان، یک جلسه را برهم می‌زنید فکر می‌کنید می‌شود شهر و کشور و مملکت را می‌شود به این سادگی درست کرد؟ شما اجازه نمی‌دهید یک جلسه مدیریت شود، اما می‌گویید مملکت چرا اینگونه و آنگونه شد؟

وی افزود: من آماده‌ام بنشینم و هر چند نفری که می‌خواهند بیایند و صحبت کنند، اما بلاخره یک جلسه باید آغاز و پایانی داشته باشد. اگر قرار باشد دعوا کنیم و احترام یکدیگر را نگه نداریم و یک جلسه را اداره نکنیم پس شما چگونه می‌خواهید ما مملکت را اداره کنیم؟ اگر اجازه می‌دهید حرف بزنم؛ من حاضرم بنشینم و حرف نزنم، اما هر چند نفر هم حرف بزنند، دیگری که حرف نزده است می‌گوید چرا من صحبت نکردم و دعوای مملکت هم این است که همه می‌خواهند خودشان باشند، اختلاف و منیت از آنجا شروع می‌شود که من فکر کنم بهتر از دیگران هستم و باید تصمیم بگیرم و اگر من نباشم بقیه ضدانقلاب هستند.

پزشکیان تاکید کرد: هیچکس بر دیگری برتر نیست و برتری به تقواست. یک برادری آمد و گفت ما می‌خواهیم دنیا را اصلاح کنیم، اول بگذارید خودمان را اصلاح کنیم بعد دنیا را اصلاح کنیم. باید از خودمان شروع کنیم. مشکل استان خوزستان را شما جمع حاضر می‌توانید حل کنید و خرابی را هم شما می‌توانید ایجاد کنید. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار