زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال

فعالیت سفارت امارات در بیروت پس از سه سال از سرگرفته شد

سفارت امارات در بیروت پس از سه سال وقفه ماموریت دیپلماتیک خود را از سرگرفت. «عمر عبید الشامسی» نماینده وزارت خارجه امارات گفت: بازگشایی سفارت این کشور در بیروت گامی مهم در جهت پیشبرد همکاری بین امارات و لبنان به سمت افق‌های جدید است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 25
کد خبر: ۲۶۹۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سفارت امارات در بیروت پس از سه سال وقفه ماموریت دیپلماتیک خود را از سرگرفت.

به گزارش شبکه روسیه الیوم، وزارت امور خارجه امارات در بیانیه اعلام کرد که سفارت این کشور در بیروت به عنوان بخشی از تقویت روابط دوجانبه بین امارات و لبنان به طور رسمی فعالیت خود را از سر گرفت.

«عمر عبید الشامسی» نماینده وزارت خارجه امارات گفت: بازگشایی سفارت این کشور در بیروت گامی مهم در جهت پیشبرد همکاری بین امارات و لبنان به سمت افق‌های جدید است.

وی افزود که این تصمیم نشان دهنده تعهد امارات به حمایت از ثبات و توسعه در لبنان است.

نماینده وزارت خارجه امارات اشاره کرد که بازگشایی سفارت این کشور در لبنان نشان‌دهنده روابط نزدیک دو کشور است و افق‌های جدیدی را برای همکاری در زمینه‌های مختلف می‌گشاید که به توسعه و شکوفایی دو کشور و دو ملت کمک می‌کند.

یک هیات عالیرتبه اماراتی دو هفته پیش وارد لبنان شد تا مقدمات بازگشایی سفارت را فراهم کند و مقامات بلند پایه دو کشور با اتخاذ تدابیر لازم برای بازگشایی سفارت ابوظبی در بیروت موافقت کردند.

امارات متحده عربی ۱۱ آبان ۱۴۰۰ در پی بحران بین لبنان با عربستان و برخی دیگر کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس، از خارج کردن همه دیپلمات‌ها و اتباع خود از لبنان خبر داده بود.

تنش میان لبنان و عربستان و برخی دیگر از کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس در پی محکومیت تجاوز نظامی به یمن توسط یک وزیر لبنانی بالا گرفت.

در پی اظهارات وزیر اطلاع‌رسانی لبنان در برنامه «برلمان شعب» (پارلمان ملت) شبکه تلویزیونی الجزیره قطر که در آن حمله کشور‌های ائتلاف عربی - آمریکایی به سرکردگی عربستان و امارات علیه یمن را محکوم کرد، عربستان سفیر خود در بیروت را فراخواند و سفیر لبنان را اخراج کرد.

قرداحی با انتقاد از تجاوز نظامی ائتلاف سعودی گفته بود انصارالله به جایی تجاوز نکرده و از مردم خود که در جشن و عزا توسط جنگنده‌های سعودی بمباران می‌شوند دفاع می‌کند.

کویت، بحرین و امارات نیز در دنباله روی از عربستان سفرای خود در بیروت را احضار و سفیر لبنان را اخراج کردند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر