توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

جرئیات بازداشت خانگی مسئولان بندر بیروت

جرئیات بازداشت خانگی مسئولان بندر بیروت دولت لبنان به دنبال انفجار بیروت ضمن اعلام حالت فوق‌العاده در کشور به مدت دو هفته،‌ فرمانده ارتش را مامور کرد تا مسئولان بندر بیروت را در بازداشت خانگی قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 05
کد خبر: ۵۳۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری المنار گزارش داد که کابینه لبنان طرح حالت فوق‌العاده در کشور را بدون اعتراض، تصویب کرد.

در همین حال، دولت اعلام کرد که همه مسئولان بندر بیروت تا زمان مشخص شدن ابعاد انفجار و عوامل آن،‌ در بازداشت خانگی قرار بگیرند. همچنین بنابر اعلام کابینه لبنان،‌ فرماندهی ارتش موظف شده، ‌هر کس ارتباطی با موضوع مواد منفجره نیترات در بندر بیروت دارد،‌ تا زمان پایان تحقیقات در بازداشت خانگی قرار گیرد.

در همین حال کابینه لبنان تصویب کرد که تماس ها با سفارت های خارجی برای جلب کمک ها ادامه یابد. همچنین مقرر شد کمیته تحقیقی برای کشف دلایل انفجار بیروت تشکیل و نتایج آن تا ۵ روز دیگر ارائه شود.

غاده شریم وزیر امور مهاجرت لبنان نیز اعلام کرد: تصمیم گرفته شده هر کس از سال ۲۰۱۴ تاکنون اداره انبار و نگهبانی سیلوها در بندر بیروت را به عهده‌ داشته، در بازداشت خانگی قرار بگیرد. عصر دیروز سه‌شنبه در پی وقوع آتش‌سوزی گسترده‌ در یکی از انبارهای مواد آتش زا واقع در بندر بیروت، انفجار مهیبی رخ داد که در اثر آن، بیش از ۱۰۰ کشته و ۴ هزار زخمی بر جای گذاشته است .

کشورهای مختلف جهان روز چهارشنبه با ارسال پیام‌هایی، با مردم و دولت لبنان ابراز همدردی و آمادگی خود را برای کمک به این کشور اعلام کردند. در اثر این انفجار تمامی سیلوهای گندم بندر بیروت نابود شده است؛ ۹۰ درصد از گندم مصرفی این کشور وارداتی بوده و اکثر آن از طریق ترمینالی انجام می‌شده که در قلب این انفجار قرار داشته است.

کلمات کلیدی: لبنان بیروت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار