هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

ترافیک پرحجم در معابر و بزرگراه‌های پایتخت ۷ بهمن ۱۴۰۳

ترافیک پرحجم در معابر و بزرگراه‌های پایتخت ۷ بهمن ۱۴۰۳ رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از شکل‌گیری ترافیک پر حجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 26
کد خبر: ۲۶۹۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیک معابر و بزرگراه‌های شهر تهران گفت: در مسیر غرب به شرق بزرگراه شیخ فضل الله نوری از بزرگراه آزادگان تا بزرگراه ستاری و در ادامه بزرگراه جناح تا جلال آل احمد، بزرگراه علامه جعفری از بزرگراه آزادگان تا بلوار تعاون و در ادامه بزرگراه حکیم از بلوار شقایق تا قبل از بزرگراه یادگار امام (ره)، شاهد بار ترافیکی پرحجم و سنگین هستیم.

 

وی افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه زین‌الدین قبل از بزرگراه امام علی (ع) تا خیابان شریعتی، بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا سید خندان و بزرگراه شهید بابایی قبل از بلوار نیروی زمینی تا بزرگراه شهید صیاد شیرازی، بار ترافیکی پر حجم و سنگینی را به خود اختصاص داده است.

 

وی در ادامه گفت: در مسیر جنوب به شمال بزرگراه سعیدی از یافت آباد تا خیابان هاشمی، بزرگراه امام علی (ع) از خیابان جانبازان تا بزرگراه زین‌الدین، بزرگراه نواب از بزرگراه شهید چراغی تا تونل توحید و بزرگراه بسیج از سه راه افسریه تا قصر فیروزه، همچنان دارای بار ترافیکی پر حجم و سنگین است.

 

ضمناً؛ در موقعیت خیابان جیحون به سمت جنوب نبش مالک اشتر، حوالی ساعت: ۱:۲۰ بامداد، یک دستگاه پژو ۲۰۶ با یک دستگاه موتورسیکلت برخورد کرده که متأسفانه منجر به فوت راکب موتور سیکلت شد.

 

همچنین در محور شمال به جنوب بزرگراه آزادگان محدوده شهرک استقلال، حوالی ساعت ۵:۵۰ صبح، یک دستگاه پژو پارس به علت عدم توانایی در کنترل خودرو (ناشی از سرعت)، با تیر چراغ برق برخورد کرده که متأسفانه منجر به فوت سرنشین جلو گردید؛ و اما راننده و سرنشین عقب خودرو مصدوم و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.


جزئیات این دو تصادف تلخ در دست بررسی است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار