حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

ترکیه و قطر،‌ میزبان اسرای فلسطینی

منابعی اعلام کردند که ترکیه و قطر قرار است اسرای فلسطینی که رژیم اسرائیل به بیرون از اراضی فلسطینی اخراج می‌کند را میزبانی کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 29
کد خبر: ۲۶۹۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، قطر و ترکیه فلسطینیانی را که به مجازات سنگین در اسرائسل محکوم شده‌اند، می‌پذیرند.

 

 روزنامه تایمز اسرائیل به نقل از دو مقام ناشناس گزارش می‌دهد که قطر و ترکیه میزبان فلسطینی‌هایی هستند که توسط مقامات اسرائیلی به دلیل جدی‌ترین جنایات محکوم شده بودند و در چارچوب توافق آتش بس بین اسرائیل و حماس آزاد شدند.

 

 بنا بر گزارش‌ها، رژیم تروریستی اسرائیل شرط گذاشته است که فلسطینی‌هایی که به خاطر مبارزاتی مانند کشتن نظامیان صهیونیست محکوم شده‌اند، پس از آزادی در ازای اسرای صهیونیستی طی هفته گذشته، به غزه یا کرانه باختری اشغالی بازنگردند.

 

مصر به طور موقت میزبان حدود ۷۰ اسیر سابق فلسطینی است که توسط مقامات اسرائیلی به اتهام قتل محکوم شده بودند و به عنوان بخشی از توافق آزاد شدند.

 

به گفته یک مقام منطقه‌ای ناشناس و یک دیپلمات عرب، ترکیه با پذیرش ۱۵ نفر از این بازداشت شدگان موافقت کرده است، در حالی که انتظار می‌رود قطر بقیه را بپذیرد.

 

آتش‌بس جدید میان رژیم صهیونیستی و حماس، که تحت نظارت مصر، قطر و آمریکا به توافق رسیده، قرار است به مدت ۶ هفته در مرحله نخست اجرایی شود و در صورت پایبندی تمامی طرف‌ها به تعهدات خود وارد مرحله دوم و سوم شود. این توافق در ابتدا به گونه‌ای طراحی شده که اسرای هر ۲ طرف آزاد شوند.

 

مرحله اول این توافق ۶۰ روز است و جزئیات مراحل بعدی در مذاکرات طرف‌ها تعیین خواهد شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار