کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

کُرد‌های سوریه: انفجار‌های منبج ارتباطی به ما ندارد

مظلوم عبدی، فرمانده گروه شبه‌نظامی موسوم به نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) اظهار کرد: ما بمب گذاری‌ها و انفجار‌های رخ داده در شهر منبج را به شدت محکوم می‌کنیم. وی گفت که نیرو‌های دموکراتیک سوریه دست داشتن در بمباران منبج را رد و گروه‌های مورد حمایت ترکیه را به انجام آن متهم می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 03
کد خبر: ۲۷۰۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی وقوع انفجار‌های متعدد در سوریه طی روز‌های گذشته فرمانده شبه نظامیان کُرد مورد حمایت آمریکا هرگونه ارتباط با این انفجار‌ها را رد کرد.

به گزارش شبکه الجزیره، مظلوم عبدی، فرمانده گروه شبه‌نظامی موسوم به نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) اظهار کرد: ما بمب گذاری‌ها و انفجار‌های رخ داده در شهر منبج را به شدت محکوم می‌کنیم.

وی گفت که نیرو‌های دموکراتیک سوریه دست داشتن در بمباران منبج را رد و گروه‌های مورد حمایت ترکیه را به انجام آن متهم می‌کنند.

عبدی ادامه داد: قسد به دولت سوریه برای تحقیق درباره این انفجار‌ها کمک می‌کند.

این اظهارات پس از آن بیان شد که صبح امروز سازمان دفاع شهری سوریه اعلام کرد یک خودروی بمب گذاری شده در شهر «منبج» واقع در شرق استان حلب سوریه، منفجر و به کشته و زخمی شدن شماری از شهروندان سوری از جمله چند زن منجر شد.

همزمان شبکه المیادین به نقل از منابع پزشکی محلی سوریه گزارش داد که در این انفجار ۲۱ نفر از جمله ۲۰ زن کشته شدند.

منابع رسانه‌ای اعلام کردند که در این حادثه ۱۰ شهروند سوری هم زخمی شدند.

دو روز پیش نیز بر اثر انفجار یک خودروی بمب‌گذاری شده در مرکز شهر منبج در حومه حلب در شمال سوریه، سه نفر کشته شدند.

اطراف سد تشرین در حومه شرقی منبج، شاهد درگیری‌های روزانه و مداومی بین گروه‌های مسلح موسوم به «ارتش ملی سوریه» (مورد حمایت ترکیه) و شبه نظامیان مسلح قسد (هم‌پیمان آمریکا) است و گروه مسلح «ارتش ملی سوریه»، ماه گذشته کنترل این شهر را در اختیار گرفت. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر