کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

انفجار مرگبار در شمال سوریه

انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در شهر عفرین واقع در استان شمالی حلب سوریه بیش از 20 کشته و ده ها زخمی برجای گذاشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 28
کد خبر: ۴۱۵۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های فعال در شمال سوریه از کشته و زخمی شدن شماری از افراد در انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در منطقه عفرین خبر دادند.

 

خبرگزاری «الجسر» وابسته به گروه‌های تروریستی در شمال سوریه سه‌شنبه به نقل از فعالان در این بخش از این کشور گزارش داد که انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در داخل شهر عفرین منجر به آتش‌سوزی گسترده شده و آتش علاوه بر خودروها به برخی خانه‌ها نیز سرایت کرده است.

 

بر اساس این گزارش، در این انفجار چند نفر کشته و تعدادی نیز زخمی شده‌اند. خودروهای آتش‌نشانی و امدادرسانی به منطقه حادثه اعزام شده‌اند.

 

با این حال شبکه حلب تودی، التلویزیون العربی و چند رسانه دیگر به نقل از شاهدان و مقامات محلی شمار کشته و زخمی‌ها را ۲۳ و ۴۰ نفر اعلام کردند و احتمال دارد تلفات افزایش یابد.

 

تصاویر منتشر شده از این حادثه، بیانگر وجود زنان و کودکان در حین انفجار بوده است.

 

این دومین انفجار در شهر عفرین در کمتر از ۲۴ ساعت گذشته است. انفجار اولی در جاده «ترنده» رخ داده و به اموال مردم آسیب و خسارت وارد کرده است.

 

شهر عفرین و حومه بیش از دو سال است که تحت سیطره ارتش ترکیه و شبه نظامیان مسلح و تررویستی تحت امر آن است.

 

هنوز کسی یا گروهی مسئولیت این انفجارها را برعهده نگرفته است با این حالی احتمال دارد، شبه نظامیان کرد مورد حمایت آمریکا که با عملیات ارتش ترکیه مجبور به عقب‌نشینی از این منطقه شده‌اند، دست به چنین اقداماتی بزنند و این انفجارها نتیجه تنش و درگیری بین گروهک‌های مورد حمایت ترکیه باشد.

 

منبع:فارس

کلمات کلیدی: سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار