«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

تلاش نتانیاهو در واشنگتن برای توقف روند آتش‌بس در غزه

تلاش نتانیاهو در واشنگتن برای توقف روند آتش‌بس در غزه رسانه‌های رژیم صهیونیستی از تلاش بنیامین نتانیاهو در آمریکا برای توقف مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس در غزه خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 04
کد خبر: ۲۷۰۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه صهیونیستی معاریو به نقل از منابع خبری اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو در راستای مانع تراشی در روند مذاکرات آتش بس در غزه قصد دارد رونین بار رئیس سرویس جاسوسی شاباک را از هیئت مذاکره کننده اسرائیل جدا کند، چرا که به وی و برخی دیگر از اعضای این تیم اطمینان ندارد.

 

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که نتانیاهو در جریان دیدار امروز خود با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تلاش خواهد کرد زمان بیشتری برای تضمین استمرار ائتلاف کابینه اسرائیل خریداری کند.

 

این گزارش صهیونیستی به نقل از منابع نزدیک به نتانیاهو می‌افزاید که این یقین وجود ندارد که نتانیاهو اصراری برای پیشبرد مرحله دوم مذاکرات آتش بس در غزه داشته باشد.

 

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که نتانیاهو تلاش دارد در دیدار با ترامپ اولویت‌های خود و آمریکا را در خاورمیانه تغییر دهد.

 

منابع مطلع به این شبکه تلویزیونی اعلام کردند که نتانیاهو تلاش خواهد کرد ترامپ را برای اجرای طرح‌های خود قانع کند.

 

در طرف مقابل اما کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید اعلام کرده است که دونالد ترامپ و کابینه وی متعهد هستند که تمامی اسرای اسرائیلی را آزاد کنند و تیم کابینه تمام تلاش خود را برای این هدف به کار می‌گیرد.

 

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست نیز به نقل از یک مسئول اسرائیلی نوشت که نتانیاهو تلاش دارد در این دیدار تضمین‌هایی از ترامپ به دست بیاورد مبنی بر اینکه حماس بخشی از حاکمیت غزه نباشد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار