دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

تهران می‌تواند خسارات قابل توجهی را به متحدان واشنگتن در منطقه وارد کند

تهران می‌تواند خسارات قابل توجهی را به متحدان واشنگتن در منطقه وارد کند در حمله به تاسیسات آرامکو ایران متهم به این حملات شد. حال این سوال پیش میاید که حمله بعدی چیست؟ جمهوری اسلامی لزوماً قصد انجام چنین حملاتی و ایجاد پیامدهای ناشی از آن را ندارد. در عوض ، ایران امیدوار است چنین اقداماتی منجر به پایان دادن به فشار حداکثری بر ایران شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 05
کد خبر: ۲۷۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ از زمان خروج ایالات متحده از توافق هسته‌ای ایران ، در ماه مه سال ۲۰۱۸ ، تلاش کرد که به اقتصاد ایران آسیب وارد کند و صادرات نفتی ایران را کاهش دهد.

 

اقتصاد این کشور وابسته به صادرات نفت است که تحت فشار تحریم‌های ایالات متحده قرار گرفته است . در نتیجه ، تورم افزایش یافت، ذخایر پول نقد کاهش یافت و ضروریات اساسی مانند غذا و دارو کمیاب شده است. اما این بدان معنا نیست که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی است.

 

ایران با استفاده از یک استراتژی منطقه‌ای در تلاش است تا زیان‌های ایالات متحده و متحدانش مانند عربستان سعودی را افزایش دهد. تهران امیدوار است که حمله به تأسیسات نفتی عربستان سعودی، نفتکش‌های کشورهای مختلف در خلیج فارس و سایر اهداف مشابه، در بعضی مواقع واشنگتن را وادار کند که استراتژی خود را تغییر دهد. ایران می‌داند که ایالات متحده اساساً دو گزینه برای شکستن پارادایم فعلی دارد - یا حمله نظامی به ایران یا برداشتن تحریم‌ها برای آغاز مذاکرات.

 

ترامپ مشخص کرده است که خواهان حمله نظامی به ایران نیست بنابراین گزینه دوم محتمل‌تر است. ترامپ برای آغاز مذاکره با ایران و کاهش تنش‌ها لازم است تحریم ها را بردارد تا شرایط برای مذاکره فراهم شود. ایران بارها تهدید کرده است که اگر ما نتوانیم نفت را صادر کنیم هیچ کس نخواهد توانست نفت صادر کند حال ادامه تحریم بر نفت ایران تنش‌ها را بیشتر خواهد کرد. شاید ایران نتواند به طور کامل تنگه هرمز را ببندد اما می‌تواند خسارات قابل توجهی را به متحدان واشنگتن در منطقه وارد کند.

 

یک قدم نادرست می‌تواند باعث ایجاد درگیری نظامی بین ایران و آمریکا شود. دیپلماسی گزینه مناسبی برای ایران و آمریکاست که منفعت آن بیش‌تر از خطرات آن خواهد بود.

منبع: ایلنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار