قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

آیت‌الله جوادی آملی: دشمن ما تنها آمریکا و امثال او نیستند/ ما مردم ایران، مردمی بزرگ و بزرگ زاده‌ایم

آیت‌الله جوادی آملی: دشمن ما تنها آمریکا و امثال او نیستند/ ما مردم ایران، مردمی بزرگ و بزرگ زاده‌ایم این مرجع تقلید گفت: ما که دارای منابع اولیه انرژی اتمی، نفت و گاز، علم و دانش، و جوانان با استعداد هستیم، نباید در این عرصه نیز نیازمند دیگران باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 06
کد خبر: ۲۷۰۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی روز پنجشنبه با هدف دیدار و گفت‌و‌گو با مراجع و علمای حوزه علمیه قم، وارد این استان شد.

معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی در نخستین برنامه کاری خود در قم با آیت‌الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

آیت الله عبدالله جوادی آملی در این دیدار ضمن قدردانی از گزارش ارائه شده، بیان کرد: ما شکرگزار زحمات گذشته هستیم و نسبت به آینده نیز امیدواریم.

وی اظهار کرد: ما دشمن اصلی را فراموش کرده‌ایم و باید بدانیم که دوست و دشمن واقعی ما چه کسانی هستند. دشمن ما تنها آمریکا و امثال او نیستند، آمریکا اصالت ندارد، ما اگر از درون قوی شویم، دچار هوای نفس، منیت و خودخواهی نشویم و در کشور گرفتار اختلاس، حقوق‌های نجومی و موارد مشابه نگردیم، آنگاه آمریکا و امثال آن هیچ کاری از پیش نخواهند برد.

این مرجع تقلید بیان کرد: دشمن اصلی ما هوای نفس خودمان است، «أعدی عَدوِّکَ نَفسُکَ الَّتی بَینَ جَنبَیکَ» اینکه به ما سفارش کرده‌اند درس بخوانیم، عالم شویم و عامل باشیم، نه بیراهه برویم و نه راه کسی را ببندیم، برای آن است که بتوانیم دوست و دشمن واقعی خود را بشناسیم.

به نقل از دفتر آیت‌الله جوادی آملی وی اظهار کرد: ما مردم ایران مردمی بزرگ و بزرگ زاده‌ایم، ما مردمی متمدن هستیم، ما نه یعنی حوزویان، ما نه یعنی دانشگاهیان، ما یعنی مردم ایران؛ شما اگر سرتاسر آمریکا را بگردید یک اثر باستانی در آن نمی‌بینید، اما هر کجای ایران قدم بگذارید اثری از آثار هنری و باستانی در آن می‌بینید، باید قدر خود و میراث ارزشمندمان را بدانیم.

آیت‌الله جوادی آملی گفت: کلام اهل بیت عصمت و طهارت تنها محدود به انجام واجبات و دوری از محرمات نیست؛ آنها سخنان دیگری نیز دارند که باید شنیده و به آنها عمل کنیم. یکی از این سخنان، که صاحب وسایل از قول امیرالمؤمنین نقل کرده‌اند، این است که: «مَن وَجَدَ ماءً و تُرابا ثُمّ افتَقَرَ فَأبعَدَهُ الله»، یعنی کشوری که آب و خاک دارد و نتواند خود را اداره کند و نیازمند دیگران باشد، خداوند او را از رحمت خود دور کند. این احادیث نه تنها در زمان‌های گذشته، بلکه در زمان حال نیز مصداق دارد. بنابراین، ما که دارای منابع اولیه انرژی اتمی، نفت و گاز، علم و دانش، و جوانان با استعداد هستیم، نباید در این عرصه نیز نیازمند دیگران باشیم.

وی افزود: خداوند به ما دستور داده است که مردانه زندگی کنید و آنقدر قوی باشید که دشمن جرأت حمله و تجاوز به شما را نداشته باشد ﴿وَلْیَجِدُوا فِیکُمْ غِلْظَةً﴾؛ یعنی دشمن باید در شما عظمت و مردانگی را ببیند تا جرأت حمله به شما را نکند، نه اینکه به دشمن حمله کنید! اینها دستورات رسمی ماست که حضرت علی علیه‌السلام فرموده‌اند: «رُدُّوا الْحَجَرَ مِنْ حَیْثُ جَاءَ»؛ هر جا سنگ آمد، فوراً آن را بازگردانید. نباید سنگ‌خور باشید، ملت ضعیف، ذلیل و تابع نباشید، بلکه باید قوی و مستقل باشید تا دشمن از شما بترسد.

در ابتدای این دیدار، محمد اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی گزارشی از وضعیت سازمان خود ارائه کرد و به پیشرفت‌های علمی و فنی در حوزه هسته‌ای اشاره کرد.

وی تأکید کرد: نظام سلطه با دستیابی ایران به فناوری‌های پیشرفته، از جمله انرژی هسته‌ای، مخالف است و به همین دلیل، کشور تحت بیشترین و سنگین‌ترین نظارت‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارد.

اسلامی با اشاره به حمایت‌های ویژه رهبر معظم انقلاب، پیشرفت‌های هسته‌ای کشور را نتیجه تحقیق، تلاش و ایمان متخصصان ایرانی دانست و گفت: ایران علاوه بر تولید برق، از فناوری هسته‌ای در حوزه‌های درمانی خصوصا درمان سرطان، و همچنین محیط زیست بهره می‌برد. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار