المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

ترکیه مجددا اروپا را با گسیل داعشی ها تهدید کرد

ترکیه مجددا اروپا را با گسیل داعشی ها تهدید کرد وزیر کشور ترکیه مجددا و در کمتر از یک هفته از اعزام اسرای داعشی به کشورهایشان سخن گفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 05
کد خبر: ۲۷۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که منابع ترکیه ای از بازداشت خواهر ابوبکر البغدادی خبر داده اند. وزیر کشور ترکیه مجددا از طرح این کشور برای اعزام اسرای داعشی به کشورهای مبداشان خبر داد.

 

وزیر کشور ترکیه اعلام کرد که این کشور می‌خواهد اسرای خارجی داعش را به کشورهایشان بازگرداند، حتی اگر دولت‌های آن‌ها «تابعیت» این افراد را لغو کرده باشند.

 

دولت‌های اروپایی می‌گویند اعضای منتسب به «داعش» و سایر گروه‌های تروریستی باید در همان جایی که دستگیر شده‌اند، محاکمه و مجازات شوند. وزیر کشور ترکیه ضمن اشاره به این موضع دولت اروپایی گفت: «ما اسرای داعش را به کشورهایشان باز می‌گردانیم چه تابعیت آن‌ها لغو شده باشد و چه نشده باشد.»

 

ترکیه همچنین اعلام کرد که در جریان عملیات نظامی اخیر این کشور، در خاک سوریه ۲۸۷ تن از اعضای داعش را دستگیر کرده است.

 

به گفته وزیر کشور ترکیه، نزدیک به ۱۲۰۰ تن از اعضای خارجی داعش در اختیار نیروهای امنیتی ترکیه قرار دارند.

 

صبح امروز بود که رسانه های ترکیه از بازداشت خواهر ابوبکر البغدادی خبر دادند. مقام‌های دولتی ترکیه اعلام کردند که خواهر بزرگ‌تر ابوبکر بغدادی، رهبر پیشین داعش، را به همراه خانواده‌اش در شمال غربی سوریه، در استان حلب، دستگیر کرده‌اند.

 

خبرگزاری آسوشیتد پرس بامداد سه‌شنبه چهاردهم آبان‌ماه به نقل از یک مقام امنیتی ترکیه، ضمن تایید این خبر نوشت «یافتن خواهر بغدادی به مانند یافتن یک معدن طلای اطلاعاتی است.» به گفته این مقام امنیتی، ترکیه امیدوار است اطلاعات ارزشمندی از خواهر ابوبکر بغدادی به‌دست آورد.

 

«رسمیه عواد» که از او به عنوان خواهر بزرگ‌تر بغدادی نام می‌برند ۶۵ ساله است و به همراه همسر و پنج فرزندش دستگیر شده است.

 

دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا، هفته گذشته اعلام کرد که نیروهای آمریکایی طی یک عملیات ویژه، در شمال غربی سوریه، به محل اختفای رهبر پیشین داعش دست پیدا کردند و در نهایت او خود را با انفجار جلیقه انتحاری‌اش، کشت.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار