پزشکیان: اگر به نیروی انسانی خود تکیه کنیم تحریم‌ها راه به جایی نمی‌برند پزشکیان وارد ورامین شد پزشکیان: نمی‌دانم برای این گرانی‌ها باید یقه چه کسی را بگیرم جزئیات مصوبات طرح ساماندهی تجمعات و راهپیمایی‌ها پزشکیان: چرا تهمت می‌زنیم تا طرف مقابل را از میدان حذف کنیم و ما بمانیم پزشکیان ثبت شکایت علیه هتاکان به شخص خود را منع کرد رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: دعوت به مذاکره از سوی آمریکا فریب است پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم ضروری است برگشت بخش دوم لایحه بودجه به مجلس به دلیل برخی ابهامات و اشکالات دانشجویان فردا با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند توضیحات سخنگوی سپاه پاسداران در خصوص اظهارات محسن رفیق‌دوست فرماندار تهران: تجمع مقابل مجلس فاقد مجوز قانونی است بازدید سرزده رئیس‌جمهور از مرکز ترک اعتیاد سروش و افطار با مددجویان کمپ توضیحات دفتر محسن رفیق‌دوست درباره یک مصاحبه جنجالی سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد

وزیر نفت: آرزوی توقف صادرات نفت هرگز محقق نمی‌شود

وزیر نفت گفت: رئیس‌جمهوری آمریکا صحبت از به صفر رساندن صادرات نفت ایران می‌کند، اما این آرزو هرگز محقق نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 10
کد خبر: ۲۷۰۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از شانا، محسن پاک‌نژاد امروز جمعه (۲۲ بهمن) در راهپیمایی چهل‌وششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: انقلاب شکوهمند اسلامی با نام امام خمینی (ره) و رهبری ایشان آغاز شد و با زعامت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ادامه یافت.

وی با بیان اینکه رمز اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران حضور مردم در همین صحنه‌هاست و مردم ما نیز به خوبی این مهم را می‌دانند، افزود: برای اینکه بدانیم در باغ سبزی که ترامپ به ما نشان داده‌اند چقدر غیر قابل اتکاست، همین بس که جنایتکارترین رهبر حال حاضر جهان یعنی نتانیاهو نخستین میهمان رئیس جمهوری آمریکاست.

وزیر نفت تصریح کرد: این موضوع نشان می‌دهد که اینها با جنایاتی که انجام می‌دهند هیچ مشکلی ندارند، شعار حقوق بشر می‌دهند، اما دروغ می‌گویند، بیش از یک سال و نیم است که مردم غزه را به خاک و خون کشیده‌اند، هزاران مرد و زن، پیر، جوان و کودک را کشتند و بیمارستان‌ها را تخریب کردند، اما در کنار هم می‌نشینند و صحبت می‌کنند.

پاک‌نژاد با تأکید بر اینکه مردم ما به خوبی و با هوشمندی متوجه این جریانات هستند و با حضورشان در این عرصه‌ها تثبیت کننده نظام جمهوری اسلامی هستند، بیان کرد: تهدیدات آنها را نباید جدی بگیریم، اسرائیل کوچکتر از این حرفاست و آنها اقتدار ما را در حوزه‌های مختلف می‌دانند، مثل آقای ترامپ که صحبت از فشار حداکثری می‌کند و یک سیاست شکست خورده را می‌خواهد، دوباره امتحان کند.

وی با بیان اینکه رئیس جمهوری آمریکا صحبت از به صفر رساندن صادرات نفت ایران می‌کند، آرزویی که هرگز محقق نخواهد شد، اظهار کرد: مردم ما با این حضور نشان دادند که پای انقلاب بوده و همچنان خواهند ماند.

وزیر نفت با اشاره به اینکه صنعت نفت در ۴۶ سال گذشته، هر ساله توانسته به خودکفایی و استقلال بیشتری برسد، گفت: زمانی که خارجی‌ها در ابتدای انقلاب صنعت نفت کشورمان را ترک کردند، برایشان باورپذیر نبود که ایرانی‌ها بتوانند این صنعت را اداره کنند، اما اداره کردیم و امروز در شرایطی هستیم که در حوزه ساخت تجهیزات، انجام عملیات توسعه و تولید و همه زمینه‌های بالادستی و پایین٬دستی صنعت به این توانمندی به صورت خودکفا رسیده‌ایم./ فارس 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار