شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

دعوت مجلس خبرگان رهبری از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن

دعوت مجلس خبرگان رهبری از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مجلس خبرگان رهبری با صدور بیانیه ای مردم شریف ایران اسلامی را به حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۳۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

چهل و پنج سال از طلوع فجر انقلاب اسلامی گذشت و نظام مقدس اسلامی ما که با الطاف خداوند منان، رهبری بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی «قدس سره» و فداکاری ملت شریف ایران، استقرار یافت، امروز با استقامت، پایداری و هدایت­های حکیمانه رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای «مدظله العالی» به شجره‌ای طیبه و پرثمر تبدیل گردیده است.

دهه‌ فجر، در حقیقت مقطع رهایی ملت ایران و شکستن حصر وابستگی کشور به بیگانگان و نوید بخش صبح امید برای مظلومان و طلوع خورشید استقلال و آزادی در این سرزمین است و یوم‌الله ۲۲ بهمن هم روز شکست استکبار جهانی در برابر اراده و قدرت ملت ایران است که نقطه عطفی در تاریخ ایران و جهان بوده است.

اگر چه امروز دستگاه عریض و طویل تبلیغات دشمنان، همسو و همگام سعی در ناامید کردن مردم و ایجاد جو بی‌اعتمادی و سوء ظن مردم به نظام را دارند و در یک جنگ ترکیبی سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای، تطهیر نظام شاهنشاهی را دنبال می‌کنند، لیکن بحمدلله مردم ما همواره و در صحنه‌های مختلف نشان داده‌اند که بیدارند.

مجلس خبرگان رهبری ضمن گرامیداشت دهه مبار ک فجر از مردم آگاه و فهیم ایران اسلامی می‌خواهد همچون تمام سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، امسال نیز که سال انتخابات مهم و سرنوشت ساز مجلسین شورای اسلامی و خبرگان رهبری در پیش است با حضور پرشور در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن از انقلاب و آرمان‌های آن دفاع و تبعیت و بیعتشان را با امام بزرگوار و رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام و پایه‌های اقتدار و امنیت ملی کشورمان را استحکام بخشند؛ ان‌شاءالله.

احمد جنتی
رئیس مجلس خبرگان رهبری/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار