سردار رادان: دشمن از طریق جنگ نرم و شناختی، ذهن مردم را هدف قرار داده است

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: دشمن از طریق جنگ نرم و شناختی، ذهن مردم را هدف قرار داده است و اولین هدف دشمن، کسانی هستند که روزی در برابر او جنگیده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 11
کد خبر: ۲۷۰۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، نشست صمیمی فرمانده نیروی انتظامی با پیشکسوتان کمیته انقلاب اسلامی سابق صبح امروز در مرکز همایش‌های نور الرضا برگزار شد.

 

سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور، در جمع جهادگران دوران سخت اظهار داشت: خوشحالم که در خدمت عزیزانی هستم که در سخت‌ترین شرایط جهاد کردند. افرادی که کار را با تمام وجود انجام دادند و امروز در این جمع، پیشکسوتانی حضور دارند که من در برابر آنان شرم دارم که سخن بگویم.

 

وی با اشاره به دوران شکل‌گیری انقلاب اسلامی، گفت: ۴۶ سال پیش، زمانی که انقلاب اسلامی به وجود آمد، دشمنان توطئه‌های بزرگی برای تضعیف آن طراحی کرده بودند. این انقلاب، انقلابی از جنس اسلام و تکریم انسان، به‌ویژه مستضعفان جهان بود، چراکه باید ثابت می‌کرد که مستضعفین بر مستکبرین پیروز خواهند شد. بدیهی است که دشمنان نمی‌خواستند چنین انقلابی شکل بگیرد.

 

فرمانده کل انتظامی کشور تأکید کرد: دشمنان نشان دادند که هدفشان تمامی مردم ایران بود، اما انقلاب اسلامی یک انقلاب مردمی با رهبری الهی بود و در برابر چنین فتنه‌هایی چه کسانی باید می‌ایستادند؟ جز مردانی که فرزندان امامشان بودند و شبانه‌روز برای فرمان امام تلاش می‌کردند.

 

سردار رادان در ادامه افزود: جوانانی که از پای کتاب، درس و کار برخاستند تا به فرزندان امام تبدیل شوند، ویژگی‌هایی منحصر به فرد داشتند؛ ازجمله خلوص، بندگی و ارادت. آنان برای ماندن نیامده بودند، بلکه آمده بودند که دیده نشوند و جان خود را فدای انقلاب کنند.

 

وی با بیان اینکه باید صدها بار شکرگزار باشیم که در دایره فرزندان امام قرار گرفته‌ایم، افزود: این افراد در کار، هیچ‌گاه محدودیت‌ها را عددی ما برای خود نمی‌دیدند. با اینکه جوان بودند، اما عشق، ارادت و صفای باطنشان، برای آنان کلاس‌های درس و تجربه بود. از آنجا که مردمی بودند، دسترسی به اطلاعات داشتند و این اطلاعات را به عملیات تبدیل می‌کردند. چون فرزندان امام بودند، اجرای سریع عملیات در وجودشان نهادینه شده بود.

 

فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: حضور و نوع عملیات این افراد، آن‌ها را فراتر از آنچه که بودند نشان می‌داد. این همان ویژگی‌های مجاهد فی‌سبیل‌الله است. در دوران دفاع مقدس، رزمندگان در جبهه‌ها می‌جنگیدند، اما این مجاهدان فی‌سبیل‌الله بودند که امنیت شهرها را تأمین می‌کردند.

 

سردار رادان در ادامه سخنانش با اشاره به شرایط امروز گفت: در دورانی قرار داریم که دشمن از طریق جنگ نرم و جنگ شناختی، ذهن مردم را هدف قرار داده است. اولین هدف دشمن، کسانی هستند که روزی در برابر او جنگیده‌اند.

 

وی در پایان با اشاره به استقامت و ایستادگی رزمندگان تأکید کرد: اگر هنوز پاسدار هستیم، یعنی از سختی‌ها و موانع عبور کرده‌ایم و باید راه خود را ادامه دهیم. مجاهد فی‌سبیل‌الله در هر زمان باید باقی بماند./ مهر

ارسال نظر