اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

نیلوفر حامدی و الهه محمدی عفو شدند

نیلوفر حامدی و الهه محمدی عفو شدند مرکز رسانه قوه قضاییه از عفو نیلوفر حامدی و الهه محمدی خبر داد. این دو تابستان امسال با نوشتن نامه‌ای خطاب به رییس دستگاه قضا ضمن ابراز ندامت از رفتار گذشته‌شان متعهد شده‌اند هیچ رفتار خلاف قانونی مرتکب نشوند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 11
کد خبر: ۲۷۰۷۹۹

به گزارش راهبرد معاصر،  تابستان سال جاری بود که الهه محمدی و نیلوفر حامدی دو محکوم امنیتی با نوشتن نامه‌ای به رییس قوه قضاییه نسبت به اقدامات خود در سال‌های پیش از دستگیری ابراز ندامت کرده و تقاضای عفو و بخشودگی کردند.

 

خانم‌ها محمدی و حامدی در نامه‌ای که به رییس قوه قضاییه نوشته‌اند، ضمن ابراز ندامت از رفتار گذشته‌شان متعهد شده‌اند مانند زمان پس از آزادی موقتشان از زندان (ماه‌های گذشته) هیچ رفتار خلاف قانونی مرتکب نشده و نسبت به اقداماتشان در سال‌های گذشته که منجر به صدور حکم محکومیت برای آنان شد نیز ابراز پشیمانی کردند.

 

پاییز سال جاری سخنگوی قوه قضاییه نیز اعلام کرد؛ پس از موافقت رییس قوه قضاییه با ارجاع پرونده این دو نفر به کمیسیون عفو و بخشودگی، مراتب در دادگستری استان تهران پیگیری و پرونده مذکور در کمیسیون عفو استانی بررسی شد. سپس این پرونده با نظر موافق به کمیسیون عفو مرکزی ارسال شده و در این کمیسیون در نوبت رسیدگی قرار دارد.

 

در نهایت با نظر موافق این کمیسیون نام محکومان مورد اشاره در فهرست پیشنهادی عفو 22 بهمن قرار گرفت.

 

با موافقت رهبر معظم انقلاب با فهرست پیشنهادی رییس قوه قضاییه، این افراد نیز مشمول عفو قرار گرفتند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار