اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات

صدور حکم محاربه برای یکی از اراذل و اوباش اردبیل

صدور حکم محاربه برای یکی از اراذل و اوباش اردبیل دادستان مرکز استان اردبیل گفت: پیرو اقدامات گذشته دادسرای اردبیل در برخورد با اراذل و اوباش، حکم یکی دیگر از اراذل دستگیر و بازداشت شده، توسط دادگاه انقلاب اسلامی اردبیل صادر شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 12
کد خبر: ۲۷۰۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، جلال آفاقی ۲۴ بهمن در جمع خبرنگاران گفت: متعاقب دستگیری یکی از اراذل و اوباش سابقه‌دار ساکن در یکی از روستا‌های اردبیل که با حمل سلاح سرد اقدام به ایجاد رعب و وحشت بین اهالی و ایراد ضرب و جرح عمدی و غیرانسانی شهروندان نموده، احساسات و امنیت روانی مردم را به مخاطره انداخته بود و پس از تحقیقات و صدور کیفرخواست در دادسرا، حکم محکومیت وی به اتهام محاربه توسط شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی اردبیل صادر شد.

دادستان مرکز استان ادامه داد: با وجود گذشت کلیه شکات و اظهار ندامت متهم، مجازات نفی‌بلد از طریق اقامت در زندان یکی از شهرستان‌های جنوب کشور توسط هیئت دادگاه تعیین شده است.

آفاقی افزود: برابر وعده داده شده، برخورد با اراذل و اوباش در استان اردبیل سخت و عبرت‌آموز است و اشد مجازات در انتظار مخلین امنیت شهروندان می‌باشد.

دادستان مرکز استان اردبیل اظهار کرد: پرونده‌های قضایی تمامی اراذل و اوباش دستگیر شده قبلی در حال سیر مراحل قانونی است و پیرو اطلاع‌رسانی‌های اولیه و درصورت صدور احکام در محاکم، نتایج تکمیلی به اطلاع عموم خواهد رسید.

جمع‌آوری و برخورد با اراذل و اوباش از جمله دستاورد‌های مهم دادستانی اردبیل بوده که آرامش و آسایش به‌وجود آمده موجب رضایت اهالی منطقه و قدردانی از دستگاه قضایی استان شده است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار