صدور گواهینامه موتور زنان از مردادماه ۱۴۰۵ + جزئیات آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های شمال / ترافیک جاده چالوس سنگین است؟ این فرد مشاور وزیر علوم نیست! / ماجرای یک جنجال رسانه‌ای تعطیلی ادارات فردا چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ | کدام استان‌ها تعطیل شدند؟ اطلاعیه مهم  آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم لغو امتحانات نهایی هرمزگان در روز سه‌شنبه سی تیر ۱۴۰۵ اختلال در فیس بوک و اینستاگرام خبر مهم هواشناسی برای تهرانی‌ها؛ دمای هوا کاهش می‌یابد؟ فروش سوالات آزمون دستیاری با قیمت ۲۵۰ میلیون تومان! / وزارت بهداشت هشدار داد تشریح جزئیات برگزاری امتحانات نهایی واریز معوقات معلمان حق التدریس ۱۴۰۵ / جزییات تسویه مطالبات ۲۶ هزار فرهنگی ماجرای تذکر حجاب به یک دانشجو که کارمند دانشگاه را به دردسر انداخت/ چرا وزیر علوم ورود کرد؟ آمار مصدومان حملات هوایی آمریکا اعلام شد عرفان اسفندیاری و گل محمد محمدی اعدام شدند صدور هشدار قرمز هواشناسی برای ۲ استان؛ دمای هوا به ۵۰ درجه می‌رسد اینترنت پس از جام جهانی قطع می‌شود؟

اعتراض دانشجویان خوابگاهی به نبود امنیت در اطراف کوی دانشگاه تهران/ سرپرست دانشگاه تهران در جمع دانشجویان حضور یافت

اعتراض دانشجویان خوابگاهی به نبود امنیت در اطراف کوی دانشگاه تهران/ سرپرست دانشگاه تهران در جمع دانشجویان حضور یافت سرپرست دانشگاه تهران و معاون وزیرعلوم با حضور در کوی دانشگاه تهران در جمع دانشجویان خوابگاهی این دانشگاه حضور یافتند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 14
کد خبر: ۲۷۱۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، در پی درگذشت یکی از دانشجویان خوابگاه کوی دانشگاه تهران در درگیری با سارقان در اطراف کوی و اعتراض دانشجویان خوابگاهی به نبود امنیت در اطراف کوی دانشگاه جمعی از دانشجویان از عصر امروز در محوطه کوی دانشگاه تجمع و خواستار تامین امنیت فضای اطراف خوابگاه‌های دانشگاه تهران شدند.

این دانشجویان همچنین خواستار پاسخگویی و استعفای برخی از مسئولان دانشگاه تهران در پی این حادثه شدند.

دانشجویان کوی دانشگاه تهران شب گذشته نیز در تجمعی که با حضور رضاییان، معاون دانشجویی دانشگاه برگزار شده بود پس از اعلام مکاتبات دانشگاه با نیروی انتظامی برای تامین فضای بیرونی کوی از سوی این مسئول خواستار شفاف‌سازی مکاتبات دانشگاه با نیروی انتظامی برای تامین امنیت کوی شده بودند.

حوالی ساعت ۵ امروز حبیبا معاون وزیرعلوم، حسینی، سرپرست دانشگاه تهران، رضاییان معاون دانشجویی دانشگاه و زارع مدیرکل خوابگاه‌های دانشگاه تهران با حضور در جمع دانشجویان معترض با آنها ابراز همدردی کرده و حضور خود را پاسخگویی به مطالبات دانشجویان بیان کردند.

حوالی ساعت ۵ امروز حبیبا معاون وزیرعلوم، حسینی، سرپرست دانشگاه تهران، رضاییان معاون دانشجویی دانشگاه و زارع مدیرکل خوابگاه‌های دانشگاه تهران با حضور در جمع دانشجویان معترض با آنها ابراز همدردی کرده و حضور خود را پاسخگویی به مطالبات دانشجویان بیان کردند.

حسینی سرپرست دانشگاه تهران در این نشست که گا‌ها با سخنان تند و موارد مختلف از سوی دانشگاه همراه بود از دانشجویان خواست ضمن حفظ آرامش خود اجازه دهند ابعاد این حادثه روشن شود و با حضور نمایندگان دانشجویان مطالبات آنها در موضوعات دیگر رسیدگی شود.

وی به دانشجویان قول داد تا پایان ترم جاری گزارش پیشرفت موارد و مطالبات آنها به دانشجویان ارائه شود.

طبق اعلام مسئولان دانشگاه تهران، «امیر محمد خالقی درمیان» دانشجوی ۱۹ ساله، اهل استان خراسان جنوبی رشته کسب و کار دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران، ساعت ۲۱ روز چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ماه در راه بازگشت به خوابگاه در پی وقوع حادثه زورگیری و درگیری در محیط اطراف کوی پسران دانشگاه تهران به شدت مجروح و به دلیل شدت جراحات صبح روز بعد فوت می‌کند.

گفتنی است تجمع اعتراضی دانشجویان کوی دانشگاه تهران در ساعت ۲۲ شب پایان یافت./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار