سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

شیبانی: پیام‌هایی از دمشق دریافت کرده‌ایم

شیبانی: پیام‌هایی از دمشق دریافت کرده‌ایم نماینده ویژه وزیر امور خارجه کشورمان در امور سوریه درباره اظهارات اخیر «اسعد حسن الشیبانی» وزیر امور خارجه دولت انتقالی سوریه مبنی بر تبادل پیام با تهران گفت: جمهوری اسلامی ایران به صورت غیرمستقیم با دمشق در ارتباط است و پیام‌هایی نیز دریافت کرده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 15
کد خبر: ۲۷۱۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا رئوف شیبانی که با هدف مذاکره با مقامات روس به مسکو سفر کرده است، شامگاه جمعه در این باره افزود: نگاه ما نسبت به تحولات سوریه و بازگشت روابط با دمشق، نگاهی رو به آینده هست.

 

وی تاکید کرد: ما با تامل و تانی تحولات سوریه را رصد می‌کنیم و در زمان مناسب تصمیم‌گیری خاص خودمان را خواهیم داشت.

 

شیبانی: همه جریان‌های سیاسی سوریه باید در تعیین سرنوشت خود مشارکت کنند

نماینده ویژه وزیر امور خارجه کشورمان در امور سوریه با بیان اینکه مواضع جمهوری اسلامی ایران درباره تحولات دمشق روشن است، گفت: با توجه به جایگاه ویژه‌ای که کشور سوریه در منطقه خاورمیانه دارد، اعتقاد داریم که آینده و سرنوشت آن توسط مردم این کشور تعیین شود و همه جریان‌های سیاسی این کشور در این امر مشارکت کنند. 

 

وی تأکید کرد: قطعا ثبات و آرامش سوریه از اهمیت ویژه‌ای برای ما برخوردار است و مخالف هرگونه دخالت خارجی در امور این کشور هستیم.

 

رئوف شیبانی گفت: در سفر به مسکو، مذاکراتی با نماینده رئیس‌جمهور روسیه در امور سوریه و همچنین معاون وزیر امور خارجه این کشور داشتم که در این مذاکرات درباره تحولات دمشق گفت‌و‌گو شد.

 

وی ادامه داد: این سفر در قالب سفر‌های منطقه‌ای و در ادامه رایزنی با کشور‌هایی که در موضوع تحولات سوریه تأثیرگذار هستند، صورت گرفت.

 

رئوف شیبانی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه درباره یکسری مسائل در امور سوریه اشتراک نظر دارند و در این سفر، توافق شد که رایزنی‌ها را به صورت فشرده ادامه دهیم.

 

وی افزود: در مذاکرات روز جمعه با طرف روسی، تأکید مشترکی بر ضرورت مشارکت فراگیر مردم و بازیگران داخلی سوریه در تصمیم‌گیری این کشور در قالب گفت‌و‌گو‌های ملی و در قالب آنچه که قطعنامه ۲۲۵۴ سازمان ملل تعیین کرده است، داشتیم؛ تهران و مسکو بر این موضوع تأکید دارند که همه جریان‌های سیاسی باید در تعیین آینده کشور سوریه مشارکت داشته باشند.

 

 محمدرضا رئوف شیبانی نماینده ویژه وزیر خارجه کشورمان در امور سوریه روز جمعه در سفری به مسکو با لاورنتیف نماینده ویژه رئیس جمهور فدراسیون روسیه در امور خاورمیانه و کشور‌های آفریقا و نیز میخائیل باگدانف معاون وزیر خارجه این کشور دیدار و درباره آخرین تحولات منطقه غرب آسیا به ویژه سوریه رایزنی کرد.

 

طرفین در این دیدار ضمن تصریح بر احترام و تعهد تزلزل ناپذیر خود به وحدت، حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه، بر اهمیت تلاش‌های بین المللی در راستای حاکمیت ثبات در این کشور حسب اصل مذکور تاکید کردند.

 

همچنین طرفین بر این عقیده خود تصریح کردند که مسائل داخلی سوریه باید توسط طرف‌های سوری از طریق انجام گفت‌و‌گو‌های فراگیر و با مشارکت تمامی جریان‌های سیاسی، قومی و مذهبی مورد حل و فصل قرار گیرد.

 

معارضان مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با هدف برکناری بشاراسد از قدرت؛ عملیات خود را در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب آغاز و سرانجام پس از یازده روز؛ در تاریخ یکشنبه ۱۸ آذرماه کنترل خود بر شهر دمشق و خروج اسد از کشور را اعلام کردند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار