وزیر کار از تخصیص منابع کالابرگ برای ۷۰ درصد شهروندان خبر داد + فیلم دبیر انجمن صنعت گوشت: گوشت‌های تنظیم بازاری از نظر سلامت تأیید شده‌اند وزیر کار: ۷ دهک درآمدی در دو مرحله، یک مرحله پیش از عید نوروز و یک مرحله پس از آن، کالابرگ دریافت می‌کنند اعتبار ۵۰ درصدی برای پرداخت کالابرگ جزئیات جدید پرداخت کالابرگ الکترونیک ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ معاون وزیر راه و شهرسازی: تفکیک وزارت راه با قانون اساسی، برنامه هفتم و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری مغایرت دارد رئیس کمیسیون انرژی مجلس: گران کردن بنزین در دستور کار نیست جزییات حذف کارت سوخت بنزین عرضه مستقیم سیب‌زمینی وارداتی با قیمت ٢٩ هزار و ٥٠٠ تومان ٢٧ بهمن و اول اسفند ماه حراج سکه برگزار می‌شود انتشار گواهی سکه مرکزی؛ بزودی مخالفت ایران با درخواست لبنان/رایزنی برای ازسرگیری پرواز‌ها شرایط جدید فروش لاماری ایما بهمن ۱۴۰۳ واریز سود سهام عدالت در شب عید طلا برای هفتمین افزایش هفتگی آماده شد

آغاز حراج سکه های ۸۶ از ساعت ۱۲ امروز

از ساعت ۱۲ امروز شنبه ۲۷ بهمن‌ماه، ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶، نیم سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ و تمام سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ بانک مرکزی، بدون بسته بندی عرضه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 15
کد خبر: ۲۷۱۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، باتوجه به آغاز پیش فروش سکه از فردا تا روز 30 بهمن ماه، حراج سکه در هفته جاری با تغییراتی همراه شده است.

 

برهمین اساس نیز در هفته جاری روزهای شنبه و چهارشنبه حراج سکه برگزار می شود؛ علاقمندان شرکت در حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران در روز شنبه 27 بهمن ماه می توانند در بازه زمانی 8 الی 12 همان روز اقدام به واریز وجه کنند و از ساعت 12 الی 14 ثبت سفارش داشته باشند.

 

 متقاضیان خرید سکه از حراج روز چهارشنبه اول اسفندماه نیز می توانند در بازه زمانی 8 الی 12 همان روز اقدام به واریز وجه کنند و از ساعت 12 الی 14 ثبت سفارش داشته باشند.

 

به گزارش تسنیم، امروز شنبه 27 بهمن‌ماه، ربع سکه بهار آزادی ضرب سال 1386، نیم سکه طلای بهار آزادی ضرب سال 1386 و تمام سکه طلای بهار آزادی ضرب سال 1386 بانک مرکزی، بدون بسته بندی عرضه می‌شود.

 

متقاضیان برای ثبت سفارش در هفتاد و ششمین حراج می‌توانند از طریق سامانه مرکز مبادله ایران به نشانه اینترنتی market.ice.ir اقدام کنند. بازه واریز وجه برای شرکت در این حراج، ساعت 8 تا 12 روز شنبه مورخ 27 بهمن‌ماه است.

 

 شرکت در حراج های گذشته منعی برای حضور در حراج هفتاد و ششم ندارد و اشخاصی که در این حراج شرکت می کنند، می‌توانند در حراج های بعدی نیز حضور یابند.

 

گفتنی است، متقاضیان شرکت در حراج های سکه طلای سامانه معاملات مرکز مبادله ایران، می‌توانند طی 7 روز هفته و 24 ساعت شبانه روز، از طریق سامانه معاملات این مرکز به آدرس اینترنتیmarket.ice.ir، اقدام به ثبت نام و احراز هویت کنند.

 

این گزارش حاکی است، از 13 اسفند ماه 1402 تاکنون، 75 حراج از طریق سامانه معاملات سکه طلای مرکز مبادله ایران برگزار شده است که طی این حراج ها، در مجموع 857 هزار و 601 قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان تخصیص داده شده است. سهم ربع سکه از این حجم تخصیص 433 هزار و 473 قطعه، نیم سکه 106هزار و 584 قطعه و تمام سکه 317 هزار و 544 قطعه است.

 

حداکثر ثبت سفارش؛ 5 قطعه سکه

کلیه اشخاص حقیقی با تابعیت ایرانی بالای 18 سال تمام شمسی می‌توانند در این حراج شرکت کنند و حداکثر حجم سفارش و خرید برای هر متقاضی مجموعا 5 قطعه سکه است. به نحوی که می‌توان 5 قطعه ربع سکه یا 5 قطعه نیم یا 5 قطعه تمام سکه، یا ترکیبی از هر سه شامل تمام سکه، نیم  و ربع سکه باشد که جمع هر سه باهم نباید بیش از 5 قطعه باشد.

 

متقاضیان توجه داشته باشند که در هر سفارش خود از انواع سکه، صرفاً می‌توانند یک سفارش فعال داشته باشند؛ به این معنی که متقاضیان برای ثبت سفارش خرید هر نوع قطعه سکه، فقط یکبار می‌توانند تعیین قیمت و تعیین تعداد سکه را انجام دهد.

 

واریز وجه؛ ساعت 8 تا 12 روز شنبه

متقاضی خرید موظف است پیش از ارسال سفارش خرید در سامانه، معادل ریالی 100 درصد ارزش سفارش خرید به انضمام کارمزد را از طریق درگاه پرداخت اینترنتی در کیف پول خود تامین کند. وجه مذکور در کیف پول کاربر تا پایان جلسه حراج مسدود می‌شود.

 

بازه واریز وجه، ساعت 8 تا 12 روز شنبه مورخ 27 بهمن‌ماه است. پس از اتمام این دوره زمانی، امکان پرداخت وجه و در نتیجه شرکت در حراج وجود ندارد.

 

یادآور می‌شود، واریز وجه از هر کارت بانکی متقاضی که دارای شماره شبا باشد، امکان پذیر است؛ بنابراین، واریز وجه معاملات از طریق کارت‌های هدیه، بن کارت، کارت اعتباری مرابحه و کارت‌های بانکی فاقد شماره شبا ممنوع است.

 

ثبت شبای بانک ملی، صرفا برای فرآیند برگشت وجه است و الزامی وجود ندارد که واریز فقط از کارت بانک ملی انجام شود.

 

شایان ذکر است، امکان واریز وجه از یک یا چند کارت متعلق به شخص مقدور است؛ اما واریز از حساب مشترک ممنوع است.

 

شروع جلسه حراج ساعت 12

شروع جلسه حراج راس ساعت 12، روز  شنبه 27 بهمن‌ماه است و بازه ثبت سفارش نیز از ساعت 12 الی 14 خواهد بود. بازه نظارت و تخصیص نیز از ساعت 14 تا 16 همان روز است و ساعت 16 نیز نتایج حراج اعلام می‌شود. متقاضیان جهت اطلاع از نتیجه حراج به سامانه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران مراجعه کنند.

 

شیوه برگزاری حراج نیز از طریق ثبت سفارش و تخصیص بر مبنای اولویت قیمت-زمان انجام می‌شود.

 

بازگشت وجه طی یک هفته

شایان ذکر است، با هدف ایجاد امکان شرکت مجدد و مکرر برای تمامی مشتریان، وجوه واریزی تا یک هفته در کیف پول متقاضیان محترم باقی می‌ماند و پس از آن عملیات عودت وجوه انجام خواهد پذیرفت.

 

کارمزد و هزینه های عملیاتی

کارمزد معامله معادل یک در هزار (0,1 درصد) ارزش معامله است.

شایان ذکر است، خریدار موظف است در هنگام دریافت سکه طلای خریداری‌شده از شعبه انتخاب‏ شده در سامانه، به ازای هر قطعه سکه طلا (اعم از سکه تمام، نیم سکه و ربع سکه) مبلغ 300 هزار ریال به عنوان هزینه تحویل به شعبه بانک عامل پرداخت کند.

 

در صورتی که خریدار در مهلت مشمول هزینه انبارداری (14 تا 21 روز کاری از زمان تخصیص سکه طلا) جهت دریافت سکه طلای خریداری‌شده به شعبه انتخاب‏ شده در سامانه مراجعه کند، باید علاوه بر هزینه تحویل، به ازای هر قطعه سکه طلا (اعم از سکه تمام ، نیم سکه و ربع سکه) مبلغ 500 هزار ریال به ازای هر روز به عنوان هزینه‌ی انبارداری به شعبه بانک عامل پرداخت کند. خریدار موظف است هزینه‌های عملیاتی مربوط به بانک عامل (هزینه تحویل و هزینه انبارداری) را به هنگام دریافت سکه طلای خریداری‌شده به بانک عامل پرداخت کند.

 

آغاز تحویل سکه از 6 اسفندماه

متقاضی می‌تواند جهت سهولت در دریافت فیزیک سکه از لیست شعب بانک ملی، نزدیک ترین شعبه به محل کار یا سکونت خود را انتخاب کند و الزامی وجود ندارد که متقاضی حتما در شعبه تحویل سکه حساب داشته باشید.

 

متقاضیان جهت دریافت سکه، به جدول زمانی تحویل سکه توجه داشته باشند. زمان تحویل بدون هزینه انبارداری سکه طلا،  در بازه زمانی 6 الی 13 اسفندماه است؛ طی این دوره فقط هزینه تحویل از سوی شعب بانک عامل دریافت می‌شود. هزینه تحویل 30 هزار تومان به ازای هر سکه برای کل دوره خواهد بود.

 

اشخاصی که طی بازه زمانی 14 الی 21 اسفندماه برای دریافت سکه اقدام می کنند، باید هزینه انبارداری نیز پرداخت کنند. هزینه انبارداری سکه طلا 50 هزار تومان در هر روز به ازای هر سکه خواهد بود و به شعبه بانک عامل پرداخت می‌شود؛ این هزینه شامل روزهای تعطیل نیز خواهد بود.

 

در صورتی که اشخاص در بازه زمانی تحویل سکه اقدام به دریافت سکه نکنند، معامله فسخ و پس از اعلام بانک عامل وجه معامله پس از کسر کارمزد خرید و سایر هزینه های عملیاتی به کیف پول خریدار عودت داده می شود؛ در صورت انفساخ معامله به دلیل عدم مراجعه خریدار به شعبه انتخاب شده در سامانه جهت دریافت سکه طلا در مهلت مقرر، خریدار به مدت 180 روز از ثبت هرگونه سفارش خرید در سامانه منع می شود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار