پاریس: ایران شهروند فرانسوی-آلمانی را چند روز پس از لغو حکم جاسوسی آزاد کرد روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود
حزب‌الله:

دولت لبنان از تصمیم خود درباره هواپیماهای ایرانی عقب‌نشینی کند

حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای به تحولات داخلی این کشور و درگیری‌های به وجود آمده میان معترضان و نیروهای ارتش واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 16
کد خبر: ۲۷۱۲۰۴

به گزارش راهبرد معاصر. حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: تحصن مردمی که از سوی حزب الله طی روز گذشته علیه مداخلات آشکار رژیم صهیونیستی در امور داخلی لبنان سازماندهی شده بود یک اقدام مسالمت آمیز به شمار می‌رود.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: تحصن کنندگان با مشاهده شلیک گاز اشک آور از سوی برخی نیروهای ارتش لبنان غافلگیر شدند. این حرکت یک اقدام زشت و تجاوز غیر قابل توجیه علیه شهروندانی است که به صورت مسالمت آمیز اعتراض خود را نشان دادند. همچنین یک تلاش مشکوک برای سوق دادن ارتش به سمت درگیری با شهروندان لبنانی محسوب می‌شود.

 

در این بیانیه تاکید شده است: ما از فرماندهی ارتش لبنان می‌خواهیم تحقیقات فوری خود را در خصوص این حمله غیر قابل قبول آغاز کرده و اقدامات لازم را برای محافظت از نقش این نهاد نظامی در راستای حمایت از ثبات داخلی اتخاذ کند.

 

حزب الله ادامه داد: از دولت لبنان می‌خواهیم به وظایف خود در قبال حمایت از معترضان و حق آزادی بیان عمل کند. همچنین از دولت لبنان می‌خواهیم درباره تصمیمات خود مبنی بر ممانعت از فرود هواپیماهای ایرانی در فرودگاه بیروت بازنگری کرده و اقدامات جدی برای ممانعت از مداخلات رژیم صهیونیستی در امور داخلی کشور اتخاذ کند.

 

حزب الله همچنین حمله به نیروهای سازمان ملل در اطراف فرودگاه رفیق الحریری را به صورت قاطعانه محکوم کرد./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار