عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

لبنان تعلیق پرواز‌های تهران - بیروت را تمدید کرد

سخنگوی ریاست جمهوری لبنان از تمدید مهلت تعلیق پرواز‌ها از تهران به بیروت و بالعکس خبر داد. ریاست جمهوری لبنان همچنین اعلام کرد که وزیر خارجه این کشور را مأمور پیگیری تماس‌ها برای فراهم کردن زمینه بازگشت مسافران لبنانی از ایران کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۷ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 17
کد خبر: ۲۷۱۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه المیادین، ریاست جمهوری لبنان همچنین اعلام کرد که وزیر خارجه این کشور را مأمور پیگیری تماس‌ها برای فراهم کردن زمینه بازگشت مسافران لبنانی از ایران کرده است.

طبق اعلام ریاست جمهوری لبنان، قرار است هواپیما‌هایی با نظارت وزیر کار این کشور برای بازگرداندن مسافران لبنانی به تهران فرستاده شود.

اداره هوانوردی لبنان پیشتر از ایران خواسته بود به دلایل امنیتی تا ۳۰ بهمن ماه پرواز‌ها به بیروت را تعلیق کند.

از سوی دیگر جنبش حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای، تعرض به بنای یادبود «جوزف عون» رئیس جمهور این کشور در منطقه الجرمق- العیشیه را محکوم کرد و آن را اقدامی فتنه‌انگیزانه به ویژه در این شرایط حساس خواند.

در این بیانیه آمده است: این قبیل رفتار‌ها با ارزش‌ها و اصول اعتقادی حزب‌الله و شهید سید حسن نصرالله منافات دارد و حزب‌الله این رفتار‌ها را که هدف از آن لطمه زدن به روابط این جنبش با رئیس جمهور است، محکوم می‌کند و خواهان مقابله با هر گونه تلاش مشکوک برای برهم زدن ثبات داخلی است.

پیشتر منابع خبری گزارش داده بودند که جلوگیری از انجام پرواز تهران - بیروت از سوی مقام‌های لبنانی، خشم مردم این کشور را برانگیخته است.

برخی مقامات لبنانی با بیان این ادعا که احتمال دارد این پرواز حامل کمک‌های مالی ایران برای حزب الله باشد، اجازه پرواز هواپیمای تهران - بیروت به سمت این کشور را صادر نکردند.

ساکنان خشمگین مناطق مختلف بیروت پنجشنبه شب با حرکت به صورت خودجوش در اعتراض به دخالت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی به خیابان‌ها ریختند.

مردم خشمگین جاده منتهی به فرودگاه بین المللی بیروت را مسدود و اعلام کردند تا زمانی که پرواز مذکور وارد فرودگاه نشود، هیچ پروازی در آن انجام نخواهد شد./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده