نرخ مصوب شستشوی فرش اعلام شد دیوان عدالت اداری رای به واگذاری موقت ایران خودرو به کروز داد مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد شرایط واریز وجه محصولات بهمن موتور ویژه اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲ اسفند / سکه امامی ۷۶ میلیون و ۷۱۰ هزار، طلا ۶ میلیون و ۷۵۶ هزار هشدار سازمان بازرسی درباره پیش‌فروش سکه زمان پرداخت عیدی بازنشستگان اعلام شد/ پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق‌ها، فروردین ۱۴۰۴ عرضه جدید محصولات سایپادیزل از ۵ اسفند به صورت نقدی تصویب نهایی رقم سبد معیشت کارگران در جلسه آینده‌ یارانه بهمن واریز شد رئیس کل بانک مرکزی: ذخایر کافی ارز و طلا داریم/ ادامه پیش‌فروش سکه تا زمان داشتن تقاضا امشب؛ پایان مهلت ثبت‌نام خودرویی ایران‌خودرو/ وجوه بلوکه شده پنج‌شنبه قابل برداشت است گاز ۱۶ هزار اداره دولتی قطع شد حقوق بازنشستگان امشب و عیدی آن‌ها به‌زودی واریز می‌شود نامه کنسرسیوم سهامداران بخش خصوصی ایران خودرو به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس

بلیت هواپیما در ایام نوروز گران می‌شود؟

مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با اعلام این که برخی هواپیماهای زمین‌گیر نیمه نخست سال آینده به چرخه خدمات‌رسانی بازمی‌گردند،گفت:بلیت در ایام نوروز گران نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 18
کد خبر: ۲۷۱۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، حسین خانلری در نشست خبری اظهار کرد: در زمان حاضر ایران‌ایر 17 هواپیمای فعال در ناوگان خود دارد که با استفاده از آنها پروازهای داخلی و خارجی را انجام می‌دهد.

 

وی ادامه داد: یک سری پروازها برای ایرلاین ملی تکلیفی است؛ این پروازها به نقاط کم‌برخوردار انجام می شود که دولت ما را مکلف به انجام دادن آنها کرده است.

 

وی افزود: پروازهای سیاحتی، زیارتی، خاورمیانه و آسیای دور جزو برنامه‌های ایران ایر است.

 

مدیرعامل هما در ادامه با اشاره به هواپیماهای زمین‌گیر، گفت:‌برای این هواپیما پیش‌بینی قطعه می‌کنیم و تهیه قطعات به دلیل تحریم‌های ظالمانه آمریکا مقداری سخت است. اما خوشبختانه شرکت‌های قوی داخلی برای تعمیر هواپیما داریم.

 

خانلری با یادآوری این‌که تعدادی از شرکت‌های هواپیمایی موتور هواپیما را برای تعمیر به ایران ایر می‌دهند، اضافه کرد:‌ انجام چک‌های سنگین با توجه به گواهینامه‌ها و رعایت استانداردهای سازمان هواپیمایی توسط ایران ایر انجام می‌شود.

 

وی با اشاره به خرید 13 فروند ATR اظهار کرد: قطعات هواپیما بر اساس Calender Time تعویض می‌شود. الان هواپیماهای ای تی آر ما به Calender Time رسیده‌اند که بیشتر مختص به لندینگ‌گیر (Landing Gear) است. این جزو برنامه‌های ما است که اینها را تعمیر و مجددا آنها را به خط پروازی برگردانیم. بودجه خوبی وزارت راه و شهرسازی به این موضوع خاص اختصاص یافته و تلاش می‌کنیم در نیمه نخست سال آینده هواپیماهای ای تی آر به چرخه خدمات‌ رسانی برگردد.

 

(Calender Time) در هواپیماسازی به مدت زمان تقویمی که یک فرآیند، تعمیر، یا بازرسی نیاز دارد، اشاره دارد. این زمان شامل تمام روزهای کاری و غیرکاری می‌شود، یعنی از لحظه شروع پروژه تا پایان آن، بدون در نظر گرفتن تأخیرهای ناشی از تعطیلات، مشکلات تأمین قطعات یا سایر عوامل.

   

وی همچنین با رد شایعات مربوط به نشت اطلاعات برای پروازهای اروپا و تاکید بر این که تحریم پروازهای اروپا در بخش دارو خسارات جبران‌ناپذیری به کشور وارد کرده است، افزود: تحریم‌ها موانعی جدی در مسیر اقتصادی ایجاد کرده‌اند.

 

خانلری ادامه داد: برای ایام نوروز پیش‌بینی کرده‌ایم پروازها 35 درصد افزایش یابد و این افزایش از 23 اسفند تا 15 فروردین ادامه خواهد داشت. برای این منظور باید ناوگان هوایی را به طور مؤثر تقویت کنیم. ضمن این‌که هیچ گونه افزایشی در نرخ بلیت‌ها برای ایام نوروز در نظر نگرفته‌ایم.

 

خانلری در ادامه بیان کرد: 50 درصد از ظرفیت پروازهای حج تمتع بر عهده هما خواهد بود. اولین پرواز 13 اردیبهشت خواهد بود و مدت زمان پروازها 28 روز رفت و 26 روز برگشت خواهد بود. روزانه 2 پرواز حج عمره نیز انجام خواهیم داد./ تسنیم

ارسال نظر