عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

آمریکا علیه ایران چین و روسیه بیانیه داد

سران سازمان‌های اطلاعاتی، امنیتی و قضایی آمریکا در بیانیه‌ای مشترک ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات‌های آمریکا متهم کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۱۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 06
کد خبر: ۲۷۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان با برگزاری انتخابات‌های محلی در چندین ایالت آمریکا، سران سازمان‌های اطلاعاتی، امنیتی و قضایی در بیانیه‌ای مشترک مدعی شدند که برخی از بازیگران خارجی به دنبال اثرگذاری بر این انتخابات‌ها و همچنین انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده آمریکا بوده و هستند.


به نوشته خبرگزاری «یوپی‌آی»، این بیانیه مشترک به امضای رؤسای وزارت دادگستری، وزارت دفاع، آژانس ملی اطلاعات، پلیس فدرال (اف‌بی‌آی)، فرماندهی سایبری و آژانس امنیت ملی آمریکا رسیده است.

 

در این بیانیه عنوان شده است که مقابله با دخالت و اثرگذاری خارجی بر انتخابات‌های آمریکا، یکی از اولویت‌های اصلی سازمان‌های اطلاعاتی، امنیتی و قضایی این کشور است.

 

در بخشی از این بیانیه آمده است: «حریفان ما می‌خواهند نهادهای داخلی ما را تضعیف کرده، بر ادبیات عمومی ما اثر گذاشته و سیاست‌های دولت ما را تحت تأثیر قرار دهند.»

 

این بیانیه می‌افزاید: «روسیه، چین، ایران و دیگر بازیگران معاند برای اثرگذاری بر روند انتخابات یا اثرگذاری بر تصورات رأی‌دهندگان، تلاش خواهند کرد.»

 

بهره‌گیری از شبکه‌های اجتماعی، نشر گسترده اطلاعات تحریف‌شده و انجام حملات سایبری به زیرساخت‌های انتخاباتی از جمله روش‌هایی است که به ادعای امضاکنندگان این بیانیه، ممکن است برای تغییر دادن نتایج انتخابات مورد استفاده قرار گیرد.

 

بحث مداخله خارجی در انتخابات آمریکا از سال ۲۰۱۶ و همزمان با انتخابات ریاست‌جمهوری آن سال مطرح شده است. دموکرات‌ها که در آن انتخابات شکست خوردند، روسیه را عامل پیروزی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور کنونی آمریکا معرفی کرده‌اند.

 

برای بررسی دخالت ادعایی روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۶ پرونده‌ای نیز گشوده شد که تحقیقات آن توسط بازپرس «رابرت مولر» ماه‌ها ادامه داشت. مولر نهایتا مدعی دخالت روسیه در انتخابات شد، اما گفت نشانه‌ای دال بر زد و بند ترامپ و روسیه وجود ندارد.

 

روسیه بارها ادعای دخالت در انتخابات در آمریکا را رد کرده و گفته است که اتهام‌زنی به مسکو بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر واشنگتن برای اعمال فشار به روسیه و تخریب وجهه این کشور است.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار