دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای

بیانیه سازمان انرژی اتمی درباره بازداشت موقت بازرس آژانس اتمی در تاسیسات نطنز

سازمان انرژی اتمی ایران درباره خبر منتشر شده درباره بازداشت یکی از بازرس‌ها در یکی از سایت‌های اتمی بیانیه صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۱۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 06
کد خبر: ۲۷۱۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، هفته گذشته ایران از ورود یکی از بازرسان آژانس به سایت غنی سازی نطنز جلوگیری کرده است. گفته می‌شود علت این اقدام ایران نگرانی از احتمال همراه داشتن مواد مشکوک بوده است. به طور معمول کلیه بازرسان و وسائل همراه آنان در بدو ورود به هر یک از سایت‌های هسته‌ای مورد تفتیش و کنترل قرار می‌گیرد. ظاهرا هنگام ورود این خانم بازرس تجهیزات کنترلی علامت هشدار را نشان داده است و به همین دلیل ضمن کنترل وسایل همراه بازرس از ورود او به سایت جلوگیری شده مراتب به آژانس منعکس شده و از طرف ایران به آژانس اعلام می‌شود که پذیرش قبلی این بازرس لغو شده تلقی می‌گردد.

 

ایران همچنین خواستار همکاری آژانس برای ادامه تحقیقات در این خصوص شده است که آژانس نیز در پاسخی کتبی این موضوع را می‌پذیرد. در نتیجه لغو پذیرش بازرس وی با ناتمام گذاشتن ماموریت خود ایران را به مقصد وین ترک کرده است. تحقیقات در این خصوص ادامه داشته و قرار است فردا نماینده دائم ایران در آژانس گزارش کاملی در این رابطه به اعضای شورای حکام ارائه نماید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار