حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

در مکالمه تلفنی اردوغان با ترامپ چه گذشت؟

رئیس جمهور آمریکا در توئیتی نوشت که اردوغان در رابطه با بازداشت شماری از تروریست های داعش، من جمله خواهر و همسر ابوبکر البغدادی توضیحاتی بدو داده است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۶ - ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 07
کد خبر: ۲۷۱۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ روابط آمریکا و ترکیه در خلال ماه های اخیر شکل سینوسی به خود گرفته و دائما در تلاطم نزدیکی و دوری به یکدیگر دچار شده است. حمله ارتش ترکیه به شمال سوریه را می توان نقطه ی عطفی در شکاف میان طرفین قلمداد نمود.

 

با وجود نرمش شخص ترامپ در برابر حمله یاد شده؛ کنگره آمریکا متشکل از جمهوری خواهان و دموکرات شدیدترین مواضع را علیه ترکیه و شخص اردوغان اتخاذ نمودند.

 

بر اساس اعلام مرکز ارتباطات نهاد ریاست جمهوری ترکیه، رجب طیب اردوغان و دونالد ترامپ، روسای جمهور ترکیه و آمریکا شب گذشته به صورت تلفنی گفت‌وگو کردند.

 

در این تماس تلفنی علاوه بر مسایل دوجانبه تحولات منطقه‌ای مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته است.

 

روسای جمهور ترکیه و آمریکا همچنین در این گفت‌وگوی تلفنی مجددا تایید کردند که روز 13 نوامبر در واشنگتن با هم دیدار خواهند کرد.

 

ترامپ: گفت‌وگوی تلفنی بسیار خوب و مثبتی با اردوغان داشتیم

 

دونالد ترامپ، رئيس جمهور آمریکا با انتشار پیامی در توئیتر درباره تماس تلفنی خود با رئیس جمهور ترکیه نوشت: "گفت‌وگوی تلفنی بسیار خوب و مثبتی با رجب طیب اردوغان رئيس جمهور ترکیه داشتیم".

 

ترامپ همچنین در این پیام گفت: "اردوغان در این تماس تلفنی از دستگیری بسیاری از اعضای داعش از جمله همسر و خواهر ابوبکر البغدادی خبر داد".

 

وی همچنین با بیان اینکه در این تماس تلفنی مسایل مانند مرز سوریه، نابودی تروریسم و ی.پ.گ/ پ.ک.ک را مورد بحث قرار داده‌اند، تصریح کرد: "بی صبرانه مشتاق دیدار با اردوغان در 13 نوامبر هستم".

 

موضوع دیدار رودرروی ترامپ و اردوغان از چندی پیش بخشی از اختلاف های دو کشور بود. برخی سیاستمداران آمریکایی خواستار لغو این دیدار به دلیل اقدام نظامی ترکیه در شمال شرق سوریه بودند.

ارسال نظر
آخرین اخبار