خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵

زمان برگزاری نمایشگاه بهاره تغییر کرد

زمان برگزاری نمایشگاه بهاره تغییر کرد رئیس اتاق اصناف تهران گفت: نمایشگاه بهاره با سه روز تاخیر به جای ۱۲ اسفند از ۱۵ اسفند آغاز و تا ۲۴ اسفند در ۶ نقطه تهران دایر و آماده استقبال از هموطنان خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 01
کد خبر: ۲۷۲۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به تغییر زمان برگزاری نمایشگاه بهاره تهران، گفت: این نمایشگاه با سه روز تأخیر به جای ۱۲ اسفند از ۱۵ اسفند آغاز و تا ۲۴ اسفند در ۶ نقطه تهران برگزار خواهد شد.

 

بر اساس اعلام اتاق اصناف تهران، رستگار تصریح کرد: نمایشگاه بهاره فرصتی برای تولیدکننده و توزیع‌کننده است و قیمت‌ها با توجه به تخفیف‌های ویژه‌ای که برای این ایام در نظر گرفته شده، به مصرف‌کنندگان ارائه می‌شود.

 

وی در خصوص سیاست کلی نمایشگاه هم گفت: این سیاست‌ها به گونه‌ای اعمال شده که قیمت‌ها با تخفیف ۵ تا ۳۰ درصدی به مصرف‌کنندگان ارائه شود.

 

رستگار در خصوص دو مکان پرسش برانگیز برگزاری نمایشگاه بهاره در ارم، اعلام کرد: به دلیل برخی مشکلات فنی، کمیته تنظیم بازار و استانداری تصمیم گرفتند که نمایشگاه در ارم برگزار نشود اما با پیگیری‌ها و جلسات برگزار شده، تصمیم بر این شد که نمایشگاه در این محل هم برگزار شود ضمن اینکه برگزاری نمایشگاه در مصلی هم قطعی است.

 

وی ادامه داد: زمان برگزاری نمایشگاه از ۱۲ تا ۲۴ اسفند ماه در مکان‌های مختلفی از جمله فرهنگسرای اشراق، فرهنگسرای خاوران، مصلی امام خمینی، پارک ارم و منطقه اکباتان برنامه‌ریزی شده است.

 

رستگار افزود: ساعت برگزاری نمایشگاه نیز از ۱۰ صبح تا ۱۰ شب است و برای ماه مبارک رمضان از ۱۰ صبح تا ۲۴ ساعت افزایش یافته است.

 

رئیس اتاق اصناف تهران تاکید کرد: نمایشگاه بهاره فرصتی برای مردم است و حواشی ایجاد شده نباید مانع برگزاری آن شود. امیدواریم که با برگزاری موفق این نمایشگاه، فرصت‌های خوبی برای تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان ایجاد شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار