اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

احضار سفیر سوئد در تهران به وزارت خارجه

احضار سفیر سوئد در تهران به وزارت خارجه سفیر سوئد در جمهوری اسلامی ایران در اعتراض به اظهارات ناشایست مقام‌های این کشور علیه ایران به وزارت امور خارجه احضار شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 10
کد خبر: ۲۷۳۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، اظهارات ناشایست مقامات سوئد علیه ایران، سفیر سوئد در تهران را به وزارت امور خارجه کشاند.

 

ماتیاس اوترشتد سفیر سوئد در تهران در واکنش به مواضع ناشایست و مداخله‌جویانه برخی مقام‌های سوئدی علیه جمهوری اسلامی ایران، از سوی شهرام قاضی‌زاده رئیس اداره سوم غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض رسمی جمهوری اسلامی ایران به وی ابلاغ شد.

 

رئیس اداره سوم غرب اروپا در دیدار سفیر سوئد با انتقاد از اظهارات ناشایست و اتهام‌زنی‌های بی‌اساس و مداخله‌جویانه وزیر آموزش سوئد علیه جمهوری اسلامی ایران، این اظهارات را مغایر با موازین حقوق بین‌الملل و عرف دیپلماتیک خواند و تصریح کرد: دولت سوئد در جایگاهی نیست که عملکرد نهادهای قانونی یک کشور دیگر را زیر سوال ببرد و از یک مجرم (احمدرضا جلالی) که جرایمش کاملاً اثبات شده است، دفاع کند.

 

در این جلسه همچنین آخرین وضعیت پرونده خانم نیلوفر زارع تبعه ایرانی که اخیراً در جریان یک حادثه خشونت‌بار در سوئد مورد سو قصد قرار گرفته و جان باخته است، پیگیری و درخواست شد تا روند رسیدگی قضائی به این جنایت به اطلاع دولت ایران رسانده شود.

 

سفیر سوئد هم گفت که مراتب را به دولت متبوعش منتقل خواهد کرد./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار