گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

مسکو: انگلیس تحریک‌کننده اصلی درگیری‌های جهان است

سرویس اطلاعات خارجی روسیه در بیانیه‌ای مطرح کرد انگلیس که تلاش می‌کند در اقدامات دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای ایجاد صلح در اوکراین کارشکنی کند، به عنوان «تحریک‌کننده اصلی» در درگیری‌های جهان عمل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 10
کد خبر: ۲۷۳۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرویس اطلاعات خارجی روسیه، امروز (دوشنبه) گفت که لندن به عنوان «تحریک‌کننده» اصلی در درگیری‌های جهانی عمل می‌کند.

خبرگزاری ریانووستی با انتشار این مطلب گزارش داد که سرویس اطلاعات خارجی روسیه در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: همان طور که شاهدیم، لندن امروز، همانند روز‌های در آستانه جنگ‌های جهانی در قرن گذشته، به عنوان «تحریک‌کننده اصلی» در درگیری‌های جهانی عمل می‌کند.

به گفته سرویس امنیت خارجی روسیه، کابینه «کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس، مصرانه تلاش می‌کند مقاومت کی‌یف در برابر افزایش فشار‌های واشنگتن برای مذاکره را تقویت کند که این امر، بدون حمایت آمریکا، غیرواقعی است، چیزی که سیاستمداران انگلیسی نیز به آن اعتراف می‌کنند.

در بیانیه این سرویس اطلاعاتی آمده است: در موقعیت فعلی، مقامات انگلیس کارشکنی در تلاش‌های دولت جدید آمریکا در زمینه برقراری صلح را اولویتی قوری قرار داده‌اند. رسانه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد این کشور ماموریت یافته‌اند تصویری شیطانی از ترامپ (رئیس‌جمهور آمریکا) ارائه داده و او را به عنوان «مردی با سابقه‌ای ضعیف در زمینه ایجاد صلح و آسیب‌پذیر در قبال تحریک‌های کرملین» نشان دهند.

در این بیانیه، همچنین مطرح شد که لندن به شدت از گفت‌و‌گو‌های ترامپ با روسیه به عنوان یک ابرقدرت ناراحت است و نسبت به نزدیک‌ترین متحدان خود بی‌احترامی نشان می‌دهد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: مسکو انگلیس
مطالب مرتبط
ارسال نظر