کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

سفر وزیر خارجه انگلیس به روسیه برای نخستین بار

به گفته منابع دیپلماتیک، "لیز تراس" وزیر خارجه انگلیس در ماه فوریه (بهمن ماه) برای دیدار و مذاکره با همتای روسی خود به مسکو سفر می‌کند که این نخستین سفر یک وزیر امور خارجه انگلیس به روسیه از سال ۲۰۱۷ به اینطرف است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 22
کد خبر: ۱۱۸۸۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، روابط مسکو و لندن طی چند سال گذشته به پایینترین سطح تنزل یافته و دو طرف بطور مرتب یکدیگر را به اقدامات مخرب متهم می‌کنند. مقامات روس بار‌ها این واقعیت را مورد توجه قرار دادند که مقامات سیاسی و نظامی انگلستان طی سال‌های اخیر همواره سعی کردند روسیه را تهدیدی واقعی برای این کشور نشان دهند تا از این طریق بتوانند بودجه دفاعی انگلیس را افزایش داده و حضور نظامی خود در مناطق دیگری جهان را توجیه کنند.

وزارت امور خارجه روسیه نیز یادآور شده که افزایش کمک‌های نظامی انگلیس به اوکراین، دلیل دیگری در تمایل لندن برای افزایش حضور نظامی این کشور در نزدیکی مرز‌های روسیه است. به عقیده "سرگئی لاوروف" وزیر خارجه روسیه، روابط کنونی بین مسکو و لندن به ابتکارعمل دولت انگلیس در یک بحران جدی قرار دارد و مقامات لندن باید برخوردی مسئولانه نسبت به انجام گفتگو‌های دوجانبه، بر اساس اصل برابری و توجه به منافع متقابل، به منظور حل و فصل مشکلات انباشته شده در روابط دو کشور داشته باشند.

خبرگزاری "اینترفکس" گزارش داده، به گفته منابع دیپلماتیکطرف روسی با درخواست "لیز تراس" وزیر امور خارجه انگلیس برای سفر به مسکو موافقت کرده است. طبق این اطلاعات این سفر در اوایل ماه فوریه (اواخر بهمن ماه) برگزار خواهد شد.

این منبع گفت: "وزیر خارجه بریتانیا خواستار فرصتی شده تا برای گفتگو با سرگئی لاوروف، همتای روسی خود به این کشور سفر کند. مسکو با این سفر در ماه فوریه موافقت کرده است. "

پیش از این در اواسط ماه ژانویه، روزنامه تایمز به نقل از یک منبع خبری در دولت انگلیس گزارش داد که سفر لیز تراس که در سپتامبر سال ۲۰۲۱ به عنوان وزیر امور خارجه جدید آغاز به کار کرده، ممکن است در اوایل فوریه انجام شود. در آن زمان، "آندری کلین" سفیر روسیه در لندن گفت که سفارت روسیه در انگلستان درخواست رسمی در خصوص سفر تراس به مسکو دریافت نکرده است.

هیچیک از وزرای خارجه انگلیس از دسامبر سال ۲۰۱۷ به اینطرف به روسیه سفر نکردند. البته لاوروف و خانم تراس پیش از این در حاشیه نشست وزیران کشور‌های عضو سازمان امنیت و همکاری اروپا با یکدیگر دیدار و مذاکره کرده بودند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر