نرخ دیه سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جزییات اعتراضات متقاضیان جذب در دستگاه‌های اجرایی بررسی می‌شود کسر حداکثر ۵ سال از سن شرکت در آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش برای مربیان و معلمان هشدار فعالیت بارش‌های رگباری و سیلابی در ۴ استان از امشب اینترنت استارلینک به هند راه یافت جزییات و ضوابط ثبت نام نوبت دوم کنکور اعلام شد داروخانه‌های هلال احمر ۲۴ ساعته شدند/ فعالیت مراکز توانبخشی هلال احمر در نوروز کشف سکه‌های طلا و نقره ۶۰۰ساله خشکسالی بی‌سابقه در کشور؛ آب خط بحران را رد کرد کشف مقادیر زیادی از گونه‌های حیات وحش از فروشندگان ماهی قرمز شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب و نوسازی ساختمان «سینگر» صادر نشده است تشدید سامانه بارشی در ۳۰ استان کشور/ برف و باران همراه با طوفان مقام قضایی: هیچ متهمی نباید بیش از حد ضرورت در بازداشت بماند ۲۸ استان بارش زیر نرمال دارند حذف تأثیر معدل دهم از کنکور و سهم ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی پایه‌های یازدهم و دوازدهم ابلاغ شد

درخواست وزیر بهداشت برای بسیج امکانات به منظور مدیریت حوادث ترافیکی

محمدرضا ظفرقندی با اشاره به افزایش سفرهای نوروزی و نیاز به هماهنگی بین دستگاه‌ها، خواستار همکاری برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در این ایام شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 12
کد خبر: ۲۷۳۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا ظفرقندی، در نامه‌ای خطاب به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، وزرای نفت، کار، آموزش و پرورش و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن قدردانی از همکاری‌های صورت‌گرفته در سال‌های گذشته، خواستار بسیج امکانات برای مدیریت بهتر حوادث ترافیکی شد که از معضلات جدی سلامت مردم محسوب می‌شود.

 

وزیر بهداشت با اشاره به افزایش سفرهای نوروزی و میزبانی گسترده شهرها و استان‌های کشور در این ایام، بر ضرورت هماهنگی برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی تأکید کرد و خواستار همکاری همه دستگاه‌ها در این زمینه شد.

 

ظفرقندی از تمامی مراکز بهداشتی و درمانی کشور خواست تا در بازه زمانی اجرای طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۴، از ساعت ۸ صبح ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۸ صبح ۱۶ فروردین ۱۴۰۴، با مدیریت مناسب مرخصی کادر درمان و حفظ ظرفیت‌های موجود، نسبت به ارائه خدمات مستمر اقدام کنند.

 

وی بر لزوم هماهنگی این مراکز با دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات درمانی مناطق مختلف کشور تأکید کرد.

 

وزیر بهداشت ابراز امیدواری کرد؛ با همکاری همه نهادها و مردم، بتوان در یک اقدام هماهنگ، نوروزی ایمن‌تر و سالم‌تر را برای هم میهنان رقم زد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار