پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

مرخصی ۲ هفته‌ای پدران برای تولد نوزاد اجرایی می‌شود

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از اجرایی شدن مرخصی ۲ هفته‌ای پدران برای تولد نوزاد بعد از وقفه چند ساله خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 12
کد خبر: ۲۷۳۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، زهرا بهروز آذر روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه یکی از بهترین لحظه‌هایی که یک انسان تجربه می‌کند لحظه تولد فرزندش است؛ به ویژه برای مردان؛ از مصوبه ای در برنامه ششم سخن گفت و افزود: بر اساس این مصوبه پدران می توانند تا ۲ هفته بعد از تولد نوزادان مرخصی داشته باشند.

 

وی ادامه داد: این مصوبه چند سالی بود که متوقف شده بود اما اکنون دوباره به جریان افتاده و همه پدران مشمول آن می‌شوند و می توانند ۲ هفته اول طلایی تولد نوزادشان را در کنار مادران به سر ببرند.

 

بهروز آذر با اشاره به برنامه معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: ۵ محور کلیدی ازدواج، کاهش طلاق، مهارت‌های شغلی، توسعه کسب و کارهای خانواده محور و حوزه نوزاد، کودک و نوجوان اولویت ها هستند که امیدوارم بتوانیم در این حوزه‌ها موفق باشیم .

 

وی در پاسخ به اینکه برنامه های برون مرزی این معاونت چیست، خاطر نشان کرد: مهمترین فعالیتی که در بحث بین‌الملل داریم این است که بتوانیم قصه‌های نانوشته زنان ایران و موفقیت‌ها و پیشرفت‌هایی که در همه این سال‌ها کسب کردند را نمایش دهیم .

 

بهروز آذر با بیان اینکه در این راه از همه ظرفیت ها بهره خواهیم گرفت، تاکید کرد: یکی از ظرفیت‌ها نمایشگاهی بود که با عنوان روایت‌های پیشرفته زنان و با حضور سفرای کشورهای خارجی در مجموعه نمایشگاه های تهران برگزار شد.

 

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: ظرفیت زنان ایران خیلی زیاد است و جهان باید از این ظرفیت‌ها اطلاع داشته باشد؛ بخشی از نمایش پیشرفت زنان باید در داخل ایران معرفی و اطلاع رسانی شود و بخش دیگر نیز باید در تمام سفارتخانه‌ها و نمایشگاه‌های بین المللی اطلاع رسانی شود.

 

بهروز آذر درباره آمار طلاق در ایران و برنامه معاونت زنان برای پیشگیری این موضوع اظهار داشت: مهمترین دستگاهی که اکنون این موضوع را در دستور کار دارد وزارت کشور و سازمان اجتماعی این وزارتخانه است و معاونت زنان در کنار آنها حضور دارد و موضوع طلاق و پیشگیری از آن در کارگروه‌هایی که تشکیل شده به طور مداوم در حال رصد و بررسی است./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار