پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

سخنگوی دولت: با بانیان تجمعات غیرقانونی برخورد می‌شود

مهاجرانی در واکنش به برگزاری برخی تجمعات در روزهای گذشته نیز گفت: وزارت کشور در این خصوص اطلاعیه‌ای منتشر و اعلام کرد با شناسایی بانیان تجمعاتی که نظم و آرامش جامعه را برهم می‌زند، برخورد خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 12
کد خبر: ۲۷۳۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت ماه مبارک رمضان و روز شهید، بیان کرد: در جلسه امروز هیئت وزیران گزارش همکاری معاونت علمی با وزارت ورزش در راه‌اندازی مرکز هوش مصنوعی در صنعت ورزش ارائه شد.

 

وی عنوان کرد: هم‌چنین گزارش وزارت کشور در مدیریت انرژی در زمستان بیان شد؛ در زمستان شرایط سختی داشتیم و حدود 7 روز در برخی استان‌ها تعطیلی داشتیم.

 

سخنگوی دولت در واکنش به برگزاری برخی تجمعات در روزهای گذشته نیز گفت: درباره عملکرد وزارت کشور درخصوص برخی تجمعات سوالاتی مطرح بود که وزارت کشور در این خصوص اطلاعیه‌ای منتشر و اعلام کرد با شناسایی بانیان تجمعاتی که نظم و آرامش جامعه را برهم می‌زند، برخورد خواهد شد.

 

مهاجرانی هم‌چنین اعلام کرد که آخرین جلسه سخنگویی خود با خبرنگاران در روز دوشنبه 27 اسفندماه برگزار خواهد شد.

 

وی درخصوص مصوبات جلسه امروز هیأت دولت، گفت: در جلسه امروز آیین‌نامه اجرایی برنامه هفتم در مورد موضوع تعیین ارزش اقتصادی آب و الزام صنایع آب‌بر به استفاده از آب‌های نامتعارف به تصویب رسید.

 

سخنگوی دولت بیان کرد: موضوع دیگر در راستای آیین‌نامه اجرایی برنامه هفتم، موضوع شاخص‌ها و معیارهای اضافه‌برداشت آب و نصب شمارشگر یا همان کنتور و زمان و روش قطع موقتی سهمیه آب بود. یکی از مصارف بزرگ آب در حوزه آب کشاورزی است و طبیعتاً این موضوع باید مدیریت شود که با نصب این کنتورها این اتفاق خواهد افتاد.

 

مهاجرانی  بیان کرد: موضوع دیگری که در جلسه امروز مطرح شد و به تصویب رسید، درباره اختصاص اعتبار و تسهیلات بانکی برای جبران خسارات ناشی از وقوع سیل خرداد و تیرماه 1403 در استان مازندران بود که یکشنبه به تصویب رسید.

 

وی  افزود: اصلاح بند 9 الحاقی به ماده 3 ضوابط‌ اجرای قانون بودجه وزارت کشور روز یکشنبه مورد اصلاح قرار گرفت. همچنین آیین‌نامه اجرایی قانون ساماندهی مد و لباس نیز که توسط وزارت ارشاد مطرح شده بود هم به تصویب رسید.

 

سخنگوی دولت گفت: وزارت جهاد کشاورزی در راستای برنامه هفتم و ایجاد نظام رهگیری و ردیابی، بسته‌بندی و شناسه‌دار کردن محصولات خام کشاورزی، دامی و طیور، آبزی و ارزیابی باقیمانده‌ها موضوعاتی را مطرح کرده بود که روز یکشنبه به تصویب رسید.

 

مهاجرانی اظهار کرد: موضوع بعدی اصلاح حق‌بیمه سهم کارفرمایی بیمه کارگران ساختمان بود که بیمه تامین اجتماعی باید این کار را انجام می‌داد و توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح شده بود./ تسنیم

ارسال نظر