بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

سرلشکر باقری: بخش عمده تجهیزات نظامی کشور نوسازی شده اند

سرلشکر باقری: بخش عمده تجهیزات نظامی کشور نوسازی شده اند رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بازدید از مرکز بهینه‌سازی و نوسازی شهید زرهرن نزاجا؛ به تعمیر و بازسازی بخش عمده ای از ادوات نظامی کشور اشاره کرده و اظهار داشت: ما در بخش‌هایی نیاز به این نداریم که تجهیزات‌مان را کنار گذاشته و تجهیزات جدید بخریم، در واقع با حفظ بخش اصلی تانک‌ها، توپ‌ها و نفربرها و تست کارآمدی آنها، تجهیزات آن‌ها تعویض و بروزرسانی می‌شوند و ما دارای تجهیزات به روز دنیا خواهیم بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 09
کد خبر: ۲۷۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» صبح امروز با حضور در مرکز بهینه‌سازی و نوسازی شهید زرهرن نیروی زمینی ارتش، از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کرد.

 

امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش، سردار سرتیپ «علی عبداللهی» معاون هماهنگ‌کننده ستاد کل نیرو‌های مسلح، امیر سرتیپ «محسن دره‌باغی» معاون آماد، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستاد کل نیرو‌های مسلح، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش، سردار «ابوالقاسم فروتن» رئیس دفتر رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، امیر سرتیپ «نوذر نعمتی» جانشین فرمانده نزاجا در این بازدید سرلشکر باقری را همراهی کردند.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این بازدید از بخش‌های مختلف این مجموعه همچون خط اورهال و بازسازی تانک چیفتن، خط اورهال و بازسازی تانک اسکورپین، خط اورهال و بازسازی توپ‌های خودکششی و ادوات سنگین، خط اورهال ادوات اپتیکی، خط بازسازی و اورهال تریلر بازدید کرد.

 

رئیس ستادکل نیروهای مسلح در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران با بیان اینکه کاری که در این مجموعه انجام می‌شود بسیار ارزشمند است، اظهار داشت: نیروی زمینی به‌عنوان ستون فقرات ارتش مسئولیت اصلی در دفاع سرزمین خشکی جمهوری اسلامی را بر عهده دارد و این مأموریت سنگین تا حد زیادی متکی به تجهیزات پیشرفته است.

 

سرلشکر باقری افزود: این نیرو در کنار قدرت تحرک و قدرت آتش تجهیزات، با بهره‌مندی از نیروی انسانی با مهارت، عالم و فداکار و شجاع می‌توانند با اطمینان از سرزمین ما دفاع کند.

 

وی با بیان اینکه با تحرک سال‌های اخیر و اقدامات خوبی که صورت گرفته، این مرکز نقش خود را به خوبی انجام می‌دهد، تصریح کرد: بخش‌های زیادی از تجهیزات نیروی زمینی بازسازی شده و بخش‌های دیگری در نوبت نگهداری و تعمیر است.

 

رئیس ستادکل نیروهای مسلح ادامه داد: ما در بخش‌هایی نیاز به این نداریم که تجهیزات‌مان را کنار گذاشته و تجهیزات جدید بخریم، در واقع با حفظ بخش اصلی تانک‌ها، توپ‌ها و نفربرها و تست کارآمدی آنها، تجهیزات آن‌ها تعویض و بروزرسانی می‌شوند و ما دارای تجهیزات به روز دنیا خواهیم بود.

 

سرلشکر باقری عنوان داشت: به این ترتیب تجهیزات ما نسبت به کشورهای همجوار و کشورهای دنیا بدون اینکه هزینه سنگینی پرداخت کنیم و بدون اینکه وابسته واردات از خارج باشیم نوسازی می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار