دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد

سرلشکر باقری: حرکت پرشتاب در علم و فناوری با جدیت ادامه یابد

سرلشکر باقری به همراه سردار سلامی فرمانده کل سپاه و تعدادی از معاونین ستاد کل نیرو‌های مسلح از مجموعه پردیس فناوری زیرزمینی بازدید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 13
کد خبر: ۲۷۳۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در جریان بازدید سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح برخی شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه امام حسین به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

سرلشکر باقری، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در جریان بازدید از پارک علم فناوری دانشگاه جامع امام حسین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب بیان کرد: ایام ارزشمند ماه مبارک رمضان را گرامی میداریم انشالله که طاعات و عبادات مورد قبول حق واقع شود و تقدیرات ارزشمندی برای ما نگاشته شود.

سرلشکر باقری مهمترین ماموریت حاکمیت جمهوری اسلامی در نیرو‌های مسلح را دفاع و امنیت کشور برشمرد و تصریح کرد: اگر دفاع و امنیت پایدار نداشته باشیم، طبیعتا سایر فعالیت‌های کشور در مسیر پیشرفت متزلزل و نامطمئن خواهد شد. هر فعالیتی که کشور‌ها طراحی می‌کنند و افقی را می‌نویسند و دنبال می‌کنند مستلزم این است که دفاع و امینت برقرار باشد. سپاه پاسداران، ارتش و فرماندهی انتظامی، وزارت دفاع، مجموعه نیرو‌های مسلح و بسیج ارزشمند همگی در یک مجموعه به هم‌پیوسته با برکت فرماندهی فرمانده معظم کل قوا این مسئولیت خطیر را برعهده دارند.

وی گفت: کشور از ابتدای انقلاب اسلامی در محاصره‌ی تحریم در تمام ابعاد و از جمله علم و فناوری قرار داشته و در همین شرایط ناامنی‌ها را مدیریت کرده، جنگ تحمیلی و امنیت کشور را پیش برده است.

سرلشکر باقری خاطر نشان کرد: در چنین شرایط فشار تحریمی و تنگنا‌ها و تهدیدات فراوان، طبیعتا جایگاه علم و فناوری که دانشگاه امام حسین جزو پیشتازان این حوزه است، اهمیت بسزایی پیدا میکند. روز‌هایی در دفاع مقدس را گذراندیم که در نیاز‌های اولیه مشکل داشتیم و به عبارتی حتی سیم خاردار را در اختیار کشور نمی‌گذاشتند و این‌جوانان دانشمند بودند که شروع به تحقیق کردند و کشور را به این رتبه علمی رساندند.

سرلشکر باقری با بیان اینکه باید حرکت پرشتاب در علم و فناوری با جدیت ادامه یابد، گفت: با داشتن نیروی انسانی مومن و معتقد و درایت رهبری حکیم به این نتیجه رسیدیم باید در علم و فناوری سرعت بیشتری داشته باشیم. وقتی به پشت سر نگاه میکنیم شاهد پیشرفت‌های فراوانی هستیم، ولی در قیاس با رشد فناوری در جهان باید سرعت بیشتری داشته باشیم.

وی تصریح کرد: مجموعه پارک علم و فناوری سپهبد شهیدسلیمانی دانشگاه امام حسین علیه‌السلام یک‌مجموعه پیشتاز در حوزه دانشی است. باید تلاش در این مجموعه افزایش یابد و با هوشمندی وتدبیر و در نظر گرفتن همه جوانب، درخت تنومند انقلاب اسلامی را قوت بخشد..

وی با اشاره به نظام‌مسائل کشور بیان کرد: اینکه چگونه مسائل کشور را به خوبی درک کنیم و برای آن توان بگذاریم موضوع مهمی است. معاونت علوم و تحقیقات ستاد کل برای این مهم ایجاد شده است. روز گذشته جلسه‌ای در دفتر رئیس جمهور تشکیل شد و اولین جلسه شورای کوانتوم تشکیل شد. در این جلسه رئیس جمهور محترم مطرح کرد نیرو‌های مسلح توانمندی‌های بالایی دارند و دولت در این راستا از هیچ حمایتی دریغ نمی‌کند.

سرلشکر باقری با اشاره به ناترازی در کشور تاکید کرد: ناترازی‌ها متشکل از ۱۰۰ مسئله از علوم و حوزه‌های مختلف است و برای رفع مشکل ناترازی باید مراکز علمی ورود کنند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح خاطر نشان کرد: باید بازدید مدیران کشور از دستاورد‌های علمی صورت بگیرد تا متوجه توانمندی‌های جوانان بشوند و سازوکار‌ها روان شود تا به سمت تولید برویم و حرکت کشور سرعت بگیرد. در این مسیر تسهیل برای شرکت‌های دانش بنیان و ورود بخش خصوصی از گام‌های اصلی است. شرکت‌های دانش بنیان که نهادی غیردولتی هستند حتما این زیست بوم را تقویت خواهند کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار