شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران

فرمانده کل سپاه پاسداران: شهادت صفی‌الدین اتحاد حول محور فلسطین را تعمیق می‌بخشد

فرمانده‌کل سپاه در پیام تسلیت سید هاشم صفی‌الدین تصریح کرد: شهادت او برچیده شدن قطعی بساط اشغالگری و جنایتگری‌های رژیم جعلی و جلاد صهیونیستی را تضمین می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 23
کد خبر: ۲۶۱۰۳۱
فرمانده کل سپاه پاسداران: شهادت صفی‌الدین اتحاد حول محور فلسطین را تعمیق می‌بخشد

به گزارش راهبرد معاصر،، سرلشکر حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیام تسلیت شهادت سید هاشم صفی‌الدین رئیس اجرایی حزب‌الله لبنان عنوان کرد: شهادت پرافتخار و بیداری‌ساز این روحانی عالیقدر و مبارز مومن و سلحشور و خون‌های پاک و مطهر شهیدان مظلوم و مقتدر راه قدس؛ وحدت، اتحاد و اتفاق جهان اسلام حول محور فلسطین را تعمیق خواهد بخشید و برچیده شدن قطعی بساط اشغالگری و جنایتگری‌های رژیم جعلی و جلاد صهیونیستی را تضمین می‌کند.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

شهادت مجاهد نستوه، بزرگ‌مرد مقاومت اسلامی لبنان "حجت الاسلام والمسلمین سید هاشم صفی الدین" رئیس اجرایی حزب الله لبنان در جنایت وحشیانه و تروریستی رژیم جلاد و نژادپرست صهیونیستی را به ملت شریف لبنان، حزب الله قهرمان و آحاد مجاهدان و رزمندگان مقاومت اسلامی تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.

حوادث و رخداد‌های این روز‌های منطقه راهبردی غرب آسیا به‌ویژه در لبنان و فلسطین نشان می‌دهد دنیای کفر و استکبار تمام‌قد در پی قربانی کردن انسانیت و مقاومت برای حفظ رژیم گرگ‌صفت صهیونی است. اما رزمندگان تربیت‌یافته در مکتب اسلام و شهادت با فداکاری، ایثارگری و حماسه‌آفرینی‌های بی‌نظیر و تاریخی، آمال و آرزو‌های شیاطین این میدان را باطل خواهند ساخت و دور نخواهد بود روزی که این غده سرطانی اسرائیل از جغرافیای امت اسلامی ریشه‌کن شود.

به فضل الهی شهادت پرافتخار و بیداری‌ساز این روحانی عالیقدر و مبارز مومن و سلحشور و خون‌های پاک و مطهر شهیدان مظلوم و مقتدر راه قدس؛ وحدت، اتحاد و اتفاق جهان اسلام حول محور فلسطین را تعمیق خواهد بخشید و برچیده شدن قطعی بساط اشغالگری و جنایتگری‌های رژیم جعلی و جلاد صهیونیستی را تضمین می‌کند.

سرلشکر پاسدار حسین سلامی
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

مطالب مرتبط
ارسال نظر