هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است!

بقائی: اظهار نظر درباره نامه آمریکا بعد از تکمیل بررسی‌ها انجام خواهد شد

بقائی: اظهار نظر درباره نامه آمریکا بعد از تکمیل بررسی‌ها انجام خواهد شد سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به روند بررسی محتوای نامه رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد که پس از ارزیابی و بررسی‌های کامل در خصوص نحوه واکنش، تصمیم‌گیری خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 13
کد خبر: ۲۷۳۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد محتوای نامه رئیس جمهور آمریکا به ایران گفت: این نامه دیشب واصل شده و هم اکنون در حال بررسی است.

رئیس مرکز دیپلماسی عمومی وزارت خارجه در ادامه افزود: پس از ارزیابی و بررسی‌های کامل در خصوص نحوه واکنش تصمیم‌گیری خواهد شد.

انور قرقاش، مشاور دیپلماتیک رئیس امارات متحده عربی که عصر روز چهارشنبه ۲۲ اسفند در راس هیاتی رسمی وارد تهران شده بود در دیدار با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه نامه‌ای را از طرف رئیس جمهور آمریکا تحویل داد.

دونالد ترامپ روز ۱۷ اسفندماه در مصاحبه با شبکه خبری فاکس بیزنس از ارسال نامه‌ای به رهبر ایران خبر داده بود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha