واکنش حماس به از سرگیری دوباره جنایت اسرائیل در غزه

جنبش حماس در واکنش به سرگیری جنگ اسرائیل در غزه، مسئول این جنایت را نتانیاهو و کابینه افراطی وی دانست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 18
کد خبر: ۲۷۳۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که رژیم صهیونیستی و شخص بنیامین نتانیاهو مسئول کامل پیامدهای حملات گسترده و وحشیانه به نوار غزه است.

 

این جنبش تأکید کرده که تصمیم دولت نتانیاهو برای نقض توافق آتش‌بس، اسرای جنگی در غزه را با سرنوشتی نامعلوم مواجه کرده است.

 

حماس از میانجی‌گران بین‌المللی خواسته است تا رژیم صهیونیستی را به دلیل نقض آشکار توافق آتش‌بس و عدم پایبندی به تعهداتش مسئول بشناسند.

 

این جنبش همچنین از سازمان ملل متحد و شورای امنیت درخواست کرده است که برای توقف حملات اسرائیل علیه غزه، جلسه‌ای فوری تشکیل دهند.

 

در همین راستا، حماس خواستار آن شده است که شورای امنیت، رژیم صهیونیستی را به اجرای قطعنامه ۲۷۳۵ که بر توقف تجاوزات به نوار غزه تأکید دارد، ملزم کند.

 

بیانیه حماس پس از ازسرگیری دوباره جنایت صهیونیست‌ها در غزه صورت می‌گیرد که در جریان آن تاکنون ۱۰۵ فلسطینی شهید و ده‌ها تن دیگر نیز مجروح شدند.

 

جهاد اسلامی: حملات جدید اسرائیل هیچ برتری برای این رژیم نخواهد داشت

جنبش جهاد اسلامی اعلام کرد که تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری تجاوزات علیه نوار غزه، نشان‌دهنده پافشاری این رژیم بر ارتکاب جنایات بیشتر علیه مردم فلسطین است.

 

این جنبش تأکید کرد که نتانیاهو عمداً تمامی تلاش‌ها برای دستیابی به آتش‌بس را ناکام گذاشته و مسئول کامل پیامدهای این تجاوزات است.

 

جنبش جهاد اسلامی همچنین تصریح کرد که حملات جدید رژیم صهیونیستی، هیچ برتری برای این رژیم نه در میدان نبرد و نه در مذاکرات ایجاد نخواهد کرد و مقاومت همچنان به ایستادگی خود ادامه خواهد داد./ مهر

ارسال نظر